Vis enkelt innlegg
Gammel 18-04-08, 20:05   #618
Skilpadda
flisespikker
 
Skilpadda sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Oslo
Innlegg: 35.204
Blogginnlegg: 673
Skilpadda har et rykte de fleste bare kan drømme omSkilpadda har et rykte de fleste bare kan drømme omSkilpadda har et rykte de fleste bare kan drømme omSkilpadda har et rykte de fleste bare kan drømme omSkilpadda har et rykte de fleste bare kan drømme omSkilpadda har et rykte de fleste bare kan drømme omSkilpadda har et rykte de fleste bare kan drømme omSkilpadda har et rykte de fleste bare kan drømme omSkilpadda har et rykte de fleste bare kan drømme omSkilpadda har et rykte de fleste bare kan drømme omSkilpadda har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Takhøyde i forum

Opprinnelig lagt inn av Nooria, her.

Skrivefeilen gjorde muligens setningen litt uforståelig. Poenget mitt er bare at jeg ikke opplever at det er et-par-tre som reagerer på skryt over grønne prikker, men at man sjelden kommer unna slikt skryt uten å få passet påskrevet.

Men det er forskjell på å "få passet påskrevet" (i én tråd) og å "bli systematisk frosset ut", som er noe du sa at skjer systematisk. Man kan få passet påskrevet for hva som helst, såfremt det er noen som er uenig i det man sier eller misliker måten man gjør det på; det i seg selv kan da umulig regnes som en ulempe ved et diskusjonsforum?

__________________
Skilpadda (mars 1970) og Datteren (des. 2002)
Men are from Earth. Women are from Earth. Deal with it.
Skilpadda er ikke aktiv   Svar med sitat