Vis enkelt innlegg
Gammel 11-05-08, 15:10   #5
Tertit
Stort sett blid
 
Tertit sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2008
Hvor: Nordmøre
Innlegg: 3.503
Tertit er virkelig godt liktTertit er virkelig godt liktTertit er virkelig godt liktTertit er virkelig godt liktTertit er virkelig godt liktTertit er virkelig godt liktTertit er virkelig godt liktTertit er virkelig godt liktTertit er virkelig godt likt
Standard

Sv: Melis istedet for sukker i marengs?

Opprinnelig lagt inn av Nenne, her.

Jeg har akkurat tatt en sånn kakebunn ut av ovnen jeg. Melis gjør at du får en seigere, mer kransekakeaktig bunn og jeg foretrekker det fremfor bunn laget med sukker.

Noterer meg tipset Jeg skal snart lage marengsbunn. Skal da bruke melis, for jeg foretrekker den litt seig.

__________________
Mamma til hifigutten 95 og hestejenta 97
Tertit er ikke aktiv   Svar med sitat