Lammecarre til mange - idiotsikker oppskrift?
Jeg skal lage mat til mange (16-18) og vil gjøre det så enkelt som mulig for meg selv. Jeg tenkte lammecarré.
Jeg så på denne oppskriften, men har noen spørsmål. http://dinmat.no/Lammecarre-0
Går det an å gjøre en del klart på forhånd? For eksempel gjøre bruningen og lage saus, og så la ligge og hvile et par timer og sette i ovnen når gjestene kommer (og la hvile mens vi spiser forrett)?
Jeg mener jeg hørte at en eller annen hadde KOKT carré?? Ke?
Får jeg plass til alt i ovnen?? Er det mikkete å skjære opp?
Hva er det beste - og enkleste - tilbehøret? Jeg tenkte søtpotetmos og mandelpoteter. I hvor god tid på forhånd kan det lages? Og noe grønt? Rosenkål?
__________________
Feilen med verden er at de dumme er så skråsikre på alt - og de kloke så fulle av tvil. Bertrand Russel
|