Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold > Madam Mims oppskriftsforum

Erfaring med sjokoladepasta/sukkerpasta?

Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.

 
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 06-08-10, 10:15   #1
Corona
Superaktiv
 
Corona sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 417
Corona er litt kulCorona er litt kulCorona er litt kul
Standard

Erfaring med sjokoladepasta/sukkerpasta?

Jeg har visst tatt på meg å lage en cowboyhatt-kake... Jeg ser jo for meg at den må kles med sjokoladepasta, da får jeg jo den riktige brune fargen. Ett alternativ er selvsagt sukkerpasta som farges, evnt rosa.

MEN: blir disse pastaene helt stive etter tørk? Jeg må jo lage bremmen først, og den MÅ stivne med den bøyen og HOLDE seg der! Kommer den til å gjøre det med sjokoladepasta laget med sirup??

For å få til bremmen skal jeg altså skjære ut omrisset av en ekte cowboyhatt, for så å legge noe under sidene så bremmen får den rette bøyen. Den skal tørke sånn i 3 dager, har jeg lest. Men vil jo ikke at den skal sige ned igjen når den kommer i romtemperatur....

Corona er ikke aktiv   Svar med sitat
 

Trådverktøy
Visningsmåter

Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 09:53.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no