|
Mat og kosthold Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
![]() |
#1 |
Eppur si muove.
Medlem siden: Jan 2012
Innlegg: 15.831
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Hva skal jeg gjøre med en bøtte epler?Den snille naboen kom med en bøtte epler fra hagen sin i dag. Hva kan jeg lage av dem? Jeg orker ikke fylle fryseren med eplakeker/-paier, saftpresse har jeg ikke og eplesyltetøy er ikke helt det beste jeg vet, så tar i mot alle forslag.
__________________
It is only with the heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye. 2008 - 2011 - 2013 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Endelig mamma
Medlem siden: May 2012
Hvor: Oslo
Innlegg: 2.828
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Hva skal jeg gjøre med en bøtte epler?Umiddelbart? Spise dem naturell, feks skjære dem opp i passende biter og strø kanel over.
__________________
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Feil planet
Medlem siden: Oct 2011
Hvor: På midten
Innlegg: 505
![]() ![]() |
![]() Sv: Hva skal jeg gjøre med en bøtte epler?Epleknekk! Skrell epler, skjær i skiver, legg lag etter lag i en form med blanding av mel og sukker mellom. Bruk ostehøvel til å legge "smørlokk" på toppen. Stek i ovnen 225 grader i 30 minutter. Nam! Spesielt med vaniljeis til! (Evt. vaniljesaus)
__________________
'08, '12 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Eppur si muove.
Medlem siden: Jan 2012
Innlegg: 15.831
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Hva skal jeg gjøre med en bøtte epler?Takk for gode tips.
__________________
It is only with the heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye. 2008 - 2011 - 2013 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Endelig mamma
Medlem siden: May 2012
Hvor: Oslo
Innlegg: 2.828
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Hva skal jeg gjøre med en bøtte epler?Har du blender da?
__________________
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|