|
Mat og kosthold Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
![]() |
#1 |
Textrovert
|
![]() Smøre kakeformer og langpannerSpiller det noen rolle hva jeg smører langpanner og kakeformer med? Er noen produkter bedre enn andre?
__________________
En stor og en liten (94 og 02) Ikke la det aller beste bli det godes fiende |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Tar en fot av gangen
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Havørnbyen
Innlegg: 7.983
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Smøre kakeformer og langpannerDet er så lite av det at det neppe noen fare. Jeg bruker margarin.
__________________
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ღ EaRtH ღ AnGeL ღ
|
![]() Sv: Smøre kakeformer og langpannerJeg bruker formfett (spray) og litt mel som jeg rister rundt
__________________
Angelique |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Bare sær
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 11.234
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Smøre kakeformer og langpannerJeg bruker som regel smør, men i former med mye kriker og kroker bruker jeg formfett. Synes det setter en litt rar smak på kakene, så jeg bruker det bare når jeg må.
__________________
90 - 96 - 00 Forget your perfect offering, there is a crack in everything, that's how the light gets in. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
frakoblet
|
![]() Sv: Smøre kakeformer og langpannerJeg mener å ha lest noe om at formfett var noe skikkelig dritt, men jeg kan ikke hoste opp noen dokumentasjon på stående fot. Jeg pleier å ta en liten klump smør på et mellomleggspapir og smøre utover.
__________________
In vino veritas |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
håpløs
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 166
![]() |
![]() Sv: Smøre kakeformer og langpannerJeg bruker litt smør på bakepapir.
__________________
- Galskap er arvelig. En får det av sine barn. - ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Epikur
|
![]() Sv: Smøre kakeformer og langpannerJeg bruker smør, mykt smør på tørkepapir. Formfett smaker hoggorm. Litt semulegryn i "vanskelige" former, det trikset lærte jeg av bestemor. Vanskelige former er egentlig vel så gjerne vanskelige kaker, som kransekake og formkake og sånn som er vanskelig å få pent ut av formene og som blir ødelagt av pirking. Man kan også klippe til litt bakepapir å ha i bunnen i tillegg til smøring. Ruglete brødformer kan være vanskelige.
__________________
“Time and trouble will tame an advanced young woman, but an advanced old woman is uncontrollable by any earthly force.” ― Dorothy L. Sayers |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Kaldt hode, varmt hjerte!
|
![]() Sv: Smøre kakeformer og langpannerSmørefrie brødformer her i huset, det funker så det griner. Bakepapir og smør på runde springformer, semulegryn eller mel på vanskelige "ting". |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
stille
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Tønsberg
Innlegg: 10.937
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Smøre kakeformer og langpannerBruker margarin på tørkepapir eller matpapir, på formkaker ol strør jeg med semulegryn eller fin strø(kavring?) |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Bare sær
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 11.234
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Smøre kakeformer og langpanner
Aha! Så det er det den rare smaken er!
__________________
90 - 96 - 00 Forget your perfect offering, there is a crack in everything, that's how the light gets in. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|