|
Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet. |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
09-03-16, 20:37 | #1 |
Yes, we can!!
|
Fiskegrateng - laget i kveld, spises i morgen. Steking når?Jeg har laget gammeldags fiskegrateng av middagsrestene, sånn med innvendt, pisket eggehvite og det hele. Tenkte den skulle få stå sånn, og stekes i morgen, men kom til å tenke på, med eggehviten og sånt, ville det vært bedre å steke/halvsteke den i kveld?
__________________
Feilen med verden er at de dumme er så skråsikre på alt - og de kloke så fulle av tvil. Bertrand Russel |
09-03-16, 20:40 | #2 |
Bør lage seg en tittel selv
|
Sv: Fiskegrateng - laget i kveld, spises i morgen. Steking når?Jeg pleier å steike den på kvelden, men tar på strøkavring neste dag før jeg varmer den opp. Funker finfint!
__________________
Juni 2011 og januar 2013 |
09-03-16, 20:51 | #3 |
Yes, we can!!
|
Sv: Fiskegrateng - laget i kveld, spises i morgen. Steking når?Noen som husker tid og temperatur i farten?
__________________
Feilen med verden er at de dumme er så skråsikre på alt - og de kloke så fulle av tvil. Bertrand Russel |
09-03-16, 20:58 | #4 |
Slumrende Ullteppe
|
Sv: Fiskegrateng - laget i kveld, spises i morgen. Steking når?Når vi lager fiskegrateng, mener jeg å huske vi steiker på 200 grader i alt fra en halv time til tre kvarter sånn ca, alt etter hvor diger grateng vi har lagd.
__________________
What doesn't kill you, makes you stranger. Sist redigert av Inagh : 10-03-16 kl 07:23. |
|
|