|
Mat og kosthold Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
![]() |
#2 |
Bør lage seg en tittel selv
Medlem siden: Sep 2007
Innlegg: 4.974
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Vi har 1,5 kilo frossent elgkjøtt, hjelp!Elgkjøttsuppe med årest grønnsaker er fantastisk godt |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Frafallen
Medlem siden: Mar 2008
Innlegg: 5.288
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Vi har 1,5 kilo frossent elgkjøtt, hjelp!Nå skal jeg komme?
__________________
You can't trust girls. When I get a girlfriend I am not going to tell her where I live or work. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Bare sær
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 11.235
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Vi har 1,5 kilo frossent elgkjøtt, hjelp!Elg stroganoff.
__________________
90 - 96 - 00 Forget your perfect offering, there is a crack in everything, that's how the light gets in. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Offline
|
![]() Sv: Vi har 1,5 kilo frossent elgkjøtt, hjelp!
Det kommer jo alt an på deg, Mauser. Hva har du tenkt til å lage ut av kjøttet? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Bør lage seg en tittel selv
Medlem siden: Oct 2006
Hvor: østfold
Innlegg: 3.538
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Vi har 1,5 kilo frossent elgkjøtt, hjelp!Nei uff og æsj det kan være veldig farlig, ta det ut av fryseren med en gang så skal jeg komme og bli kvitt det på en forsvarlig måte for dere
__________________
00 04 10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Mother of Dragons
|
![]() Sv: Vi har 1,5 kilo frossent elgkjøtt, hjelp!Jeg ville ha langtidsstekt det som stek og restene hadde jeg tatt som pålegg.
__________________
It takes a great deal of effort to sustain a conservative, trustworthy persona. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Metallica!!
|
![]() Sv: Vi har 1,5 kilo frossent elgkjøtt, hjelp!Utdypende forklaringer?
__________________
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Ekvilist
|
![]() Sv: Vi har 1,5 kilo frossent elgkjøtt, hjelp!Hvis det er ok biffkjøtt, så ville jeg laget elggryta som jeg har vokst opp med. Høres ikke godt ut, men er etter mitt skjønn den beste som finnes. Løken kokes nesten bort, og blir som en litt tykk saus.
__________________
Poden 2005 og Pjokken 2008 |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
can-jur
|
![]() Sv: Vi har 1,5 kilo frossent elgkjøtt, hjelp!Biff?
__________________
F-I-R-E Bokhyllen er den stige, hvorved du bliver din overmanns lige - Henrik Wergeland
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Offline
|
![]() Sv: Vi har 1,5 kilo frossent elgkjøtt, hjelp!Jeg ha'kke peiling. Og presiserer igjen at det ikke er jeg som skal gjøre noe som helst her. Håper jeg. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
can-jur
|
![]() Sv: Vi har 1,5 kilo frossent elgkjøtt, hjelp!Elg er kjøtt. Det kan brukes til alt som du ville brukt annet kjøtt til.
__________________
F-I-R-E Bokhyllen er den stige, hvorved du bliver din overmanns lige - Henrik Wergeland
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
XXX
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Orkdal
Innlegg: 3.578
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Vi har 1,5 kilo frossent elgkjøtt, hjelp!Jeg har laget mye mat av elgkjøtt. Den måten kjøttet blir aller best på (synes jeg), er å skjære alt kjøttet i tynne skiver. Salt og pepre på begge sider, og stek det litt brunt i stekepanne. Når kjøttet har fått brunfarge på begge sider, så putter du det i en kjele med vann (tilpass menge vann med menge kjøtt. Kjøttet skal dekkes og vel så det med vann) og koker kjøttet i ca. 1,5 time. Da blir det utrolig mørt, og smelter nesten på tungen! Sil kraften av kjøttet, og bruk det til å spe med når du lager brun saus (smør og mel). Smak til med salt og pepper. Ikke sikker det trenger krydres veldig. Tobehøret kan man jo velge selv, men jeg liker det godt med poteter og gulrot, evt ertestuing eller surkål.
__________________
Jentene 93 og 02 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|