Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold > Madam Mims oppskriftsforum

Kjempegode kalkunsnurrer med ost

Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.

 
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 08-08-07, 22:36   #1
IOA
WF: BNBE
 
IOA sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 5.271
IOA er et glitrende lys på stjernehimmelenIOA er et glitrende lys på stjernehimmelenIOA er et glitrende lys på stjernehimmelenIOA er et glitrende lys på stjernehimmelenIOA er et glitrende lys på stjernehimmelenIOA er et glitrende lys på stjernehimmelenIOA er et glitrende lys på stjernehimmelenIOA er et glitrende lys på stjernehimmelenIOA er et glitrende lys på stjernehimmelenIOA er et glitrende lys på stjernehimmelenIOA er et glitrende lys på stjernehimmelen
Standard

Kjempegode kalkunsnurrer med ost

Disse har jeg bakt i kveld. Fantastisk gode! Snuppa får med seg i matboksen i morgen, resten hiver jeg i fryseren.

Kalkunsnurrer med ost:

DEIG:
50 g gjær
3 dl lunkent vann
4 ss olivenolje
1 ts salt
1 egg
8 dl sammalt hvete
Egg til pensling

FYLL:
200 g kalkunpålegg
200 g frossen spinat
300 g cottage cheese
1 egg
1 ts salt
1/2 ts pepper
2 dl revet parmesan/hvitost

Ha gjær, olje, salt og egg i en bolle. Rør inn mel. Dekk med plast og hev i 30 min. Skjær kalkunpålegg i strimler og bland resten til en masse. Kjevle deigen til en firkant ca 5 mm. Fordel fyll og kalkunpålegg på deigen. Rull til en pølse. Skjær i tykke skiver ca 3 cm. Legg på bakepapir, etterhev i ca 30 min. Pensle med egg. Stek på 225 grader i 15-20 min. Blir ca 20 stk.

IOA er ikke aktiv   Svar med sitat
 

Trådverktøy
Visningsmåter

Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 18:23.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no