Glutenfri kost og tilrettelegging i barnehage
Nå blir det mange tråder om glutenfritt fra meg men håper dere står over med meg.
Syns barnehagen til nå ikke har vært veldig flink med tilpassing av kost. De har varmmat en dag i uken og smørelunsj en dag. De har bestilt brød og melk (skal ha laktosefritt en stund) til han, men unnskylder seg med at de må handle inn stort og for mange måneder av gangen slik at det er vanskelig å tilrettelegge. Er det virkelig slik at de ikke innimellom kan kjøpe inn små kvanta av f.eks pasta, pålegg og diverse slik at min sønn også kan få makaroni med fiskekaker tilpasset hans kost? I tillegg er jeg usikker på om hvordan de gjøre smøremåltid. Har gitt beskjed om at de må ha egen fjøl, eget smør, ikke bruke samme leverpostei hvis de har smurt på en vanlig skive etc. Tror ikke de tar det like alvorlig, så jeg må nok ta ett møte igjen ganske kjapt.
Hadde vært artig å høre hvordan andre barnehager ordner dette.
__________________
Amic@, M('06) A('10)
|