Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Generell diskusjon

KitchenAid-problemer

Generell diskusjon Forum for generell diskusjon av temaer som ikke passer inn under andre kategorier.

 
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 21-12-11, 23:38   #1
arrow
Erfaren
 
arrow sin avatar
 
Medlem siden: Nov 2011
Innlegg: 803
arrow er litt kularrow er litt kul
Standard

KitchenAid-problemer

Vi har bakt julebrød og forskjellig hjemme hos min søster i en ny KitchenAid. Den var kjøpt for noen måneder siden og har vært brukt kanskje 5 ganger, maks. Den er fin og dyr, og hun har investert i en masse ekstrautstyr, i den tro at denne maskinen skal vare lenge.

Gjærdeigen er på 1 kg mel pluss væske, smør rosiner og sukater. Deigen eltes i to omganger ca 10 min hver gang. Motoren går helt greit rundt, maskinen rugger litt men ikke så at det direkte er et problem. Etter en stund går den ganske varm og lukter litt "maskin", mer enn jeg likte egentlig. Det verste er at bollen har kilt seg fast, riktig fast, etter eltingen.

Jeg googler litt og finner denne siden. Et par er har opplevd det samme med bolle som kiler seg fast, og verre ting. Har noen som baker av og til erfaring med KitchenAid Artisan, muligens hatt den noen år?

Litt mekymringsverdig, jeg har hele tiden vært av den oppfatning at denne maskinen er til å brukes og stole på

arrow er ikke aktiv   Svar med sitat
 


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 11:15.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no