|
Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
![]() |
#1 |
kissable
Medlem siden: Feb 2010
Innlegg: 3.694
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Avkjøle ribba?Ribba er ferdig ca 14. Middagen er 17. Må den i kjøleskapet i mellomtiden?
__________________
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
På (opp?)tur
|
![]() Sv: Avkjøle ribba?Nei, kjøleskap må du ikke finne på. Tre timer er lenge. Den må ikke bli helt kald og ikke tørr. Hva med å pakke den inn i aluminiumsfolie, men ikke på toppen? Så svoren holder seg sprø. På tynn is her, jeg, så lytt til bedre råd om det kommer noen.
__________________
Storebror 2007 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
kissable
Medlem siden: Feb 2010
Innlegg: 3.694
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Avkjøle ribba?Planen er å avkjøle, dele i biter og varme opp sammen med medisterkaker og pølser i langpanna før gjestene kommer. TV 2- Wenche sier det går bra. :svett: Ikke kjøleskap, altså.
__________________
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
På (opp?)tur
|
![]() Sv: Avkjøle ribba?Aha! Da ville jeg avkjølt på benken før jeg skar opp. Du får sikkert lengre holdbarhet om du kjøler den, men ribbe blir tørr da. Min erfaring i hvert fall.
__________________
Storebror 2007 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
stoffavhengig
Medlem siden: Mar 2009
Innlegg: 7.075
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Avkjøle ribba?La den stå på benken til du skal varme den opp igjen.
__________________
jan '09 og nov '11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
kissable
Medlem siden: Feb 2010
Innlegg: 3.694
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Avkjøle ribba?Takk for svar!
__________________
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|