|
Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
![]() |
#1 |
thirtysomething
Medlem siden: Oct 2006
Innlegg: 2.542
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Nystekt bunn til pavlova og oppbevaringHar akkurat laget bunn til Pavlova. Den står fremdeles i ovnen, men jeg har skrudd av varmen. Har skjønt at den kan oppbevares i ovnen til i morgen, men går det bra med ettervarmen? Kan jeg bare la den stå der, eller bør jeg sette opp ovnsdøra eller kjøle ned bunnen på noen måte først?
__________________
Poden (2001) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Tja...
Medlem siden: Dec 2006
Innlegg: 16.032
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Nystekt bunn til pavlova og oppbevaringSist laget jeg bunnen 2 dager før, avkjølte og pakket den forsiktig inn i matpapir. Lå bare på benken til den skulle brukes.
__________________
Gina og gutta, 2001 og 2005 Jeg eldes ikke - jeg mørner. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
er her
|
![]() Sv: Nystekt bunn til pavlova og oppbevaringDen er forhåpentligvis ute av ovnen nå.
__________________
Ole Brumm -04, -08, -11, -14 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
thirtysomething
Medlem siden: Oct 2006
Innlegg: 2.542
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Nystekt bunn til pavlova og oppbevaringJeg kan melde om at bunnen sto i tett ovn over natta og til i ettermiddag. Gikk supert, og kaka ble nesten spist opp av 6 voksne.
__________________
Poden (2001) |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|