|
Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
![]() |
#1 |
Ferdig!
Medlem siden: Oct 2006
Hvor: Telemark
Innlegg: 3.899
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Lær meg å lage pavlova!Jeg har laget den noen ganger nå men jeg synes ikke jeg får vekk det knasende sukkeret. Hva gjør jeg feil? Pisker for kort?
__________________
98, 01, 08, (♥) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Bør lage seg en tittel selv
Medlem siden: Jan 2012
Innlegg: 1.921
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Lær meg å lage Pavlova!Hmmm, har aldri hatt det problemet. Men jeg pisker leeenge. Minst 20 minutter i kjøkkenmaskinen.
__________________
-08 & -11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ferdig!
Medlem siden: Oct 2006
Hvor: Telemark
Innlegg: 3.899
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Lær meg å lage Pavlova!Noen steder står det at man kan piske for lenge og det da blir kornete. Hvor lenge snakker vi om da?
__________________
98, 01, 08, (♥) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ferdig!
Medlem siden: Oct 2006
Hvor: Telemark
Innlegg: 3.899
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Lær meg å lage Pavlova!
Æsj, ingen butikker har det her i området. Prøver å lage en runde til men piske det lenge lenge.
__________________
98, 01, 08, (♥) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Carve canem
Medlem siden: Oct 2006
Hvor: Øvre Romerike
Innlegg: 6.446
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Lær meg å lage Pavlova!Jeg bruker melis i stedet for sukker, og pisker lenge for å få en blank og luftig marengs.
__________________
I et moderne massesamfunn burde det være like selvfølgelig å lese for sine barn som det er å pusse tennene deres -Jostein Gaarder 06, 07, og 12.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
er her
|
![]() Sv: Lær meg å lage Pavlova!Har ikke hatt problemer med det, bruker vanlig sukker, pisker ikke så altfor lenge heller, men er nøye med å tømme sukkeret sakte oppi.
__________________
Ole Brumm -04, -08, -11, -14 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Ute av drift
Medlem siden: Nov 2007
Innlegg: 15.779
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Lær meg å lage Pavlova!Jeg bruker gele-pulver i stedet for sukker.
__________________
05 og 07 |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Crazy Cat Lady
|
![]() Sv: Lær meg å lage Pavlova!Bare å piske lenge nok, så går det seg til
__________________
Draco Dormiens Nunquam Titillandus Tenåringen-95 og Trassungen-09
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
En Som Trener
|
![]() Sv: Lær meg å lage Pavlova!
Steketemperatur og hvor lenge?
__________________
Storebror-02, Mellomsøster-05, Lillesøster-08 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Prematurmamma
|
![]() Sv: Lær meg å lage Pavlova!Når du har fått til bunnen, pensle den med smeltet hvit sjokolade før du har på vaniljekremen/kremen! Jeg bruker som regel vanlig pisket krem, (moden og søt) banan, og enten jordbær eller druer og fersk ananas. Så lager jeg god og tykk vaniljesaus (en boks fløte, tre eggeplommer, en vaniljestang og 80 gram sukker, rør sammen, kok opp under omrøring.) Når den er avkjølt blir den tykk og deilig, og så heller jeg den over toppen på kaka.
__________________
Jente 03 - Gutt 08 - Gutt 14 (uke 24+6)
Podcaster for Kjerringrådet - Helt uten filter (@Kjerringraadet) |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Tja...
Medlem siden: Dec 2006
Innlegg: 16.064
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Lær meg å lage Pavlova!Jeg drysser også sukkeret sakte oppi. Full hastighet i 15 min.
__________________
Gina og gutta, 2001 og 2005 Jeg eldes ikke - jeg mørner. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Musk
Medlem siden: Dec 2006
Innlegg: 8.020
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Lær meg å lage Pavlova!Jeg bruker fineste sukker, pisker ett minutt mellom tilsetting av hver spiseskje sukker og saa 5-10 minutter ekstra pisking til slutt. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Superduperaktiv
Medlem siden: Oct 2006
Hvor: Vestlandet
Innlegg: 667
![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Lær meg å lage pavlova!Nå kommer jeg med et spørsmål også
__________________
Leandra ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Kleintje I + II
Medlem siden: Feb 2007
Innlegg: 6.495
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Lær meg å lage pavlova!Tykkere lag med marengsbunn og riktig glatt skinnende marengsblanding hjelper for å få fin innmat.
__________________
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Musk
Medlem siden: Dec 2006
Innlegg: 8.020
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Lær meg å lage pavlova!
Min har blitt mislykket hver gang jeg har prøvet å ha i eddik eller maizena eller sitron. Jeg tør ikke lenger. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
lider av tastleksi
|
![]() Sv: Lær meg å lage pavlova!Nå tror jeg endelig jeg har funnet ut hvordan den skal bli perfekt seig inni, men ikke umulig å dele. Det handler mer om når man legger fyllet på, hvis jeg gjør det rett før servering er kaka som regel så seig at man må bruke makt for å dra kakestykkene fra hverandre, men hvis jeg tar på fyllet dagen før blir selve bunnen helt luftig og lett og så porøs at det har bikket over til kjipt (syns jeg da).
__________________
2003 2010 2012 It's not only only, but but. We have to take in nourishment, expel waste and inhale enough oxygen to keep our cells from dying. Everything else is optional! |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|