|
Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
![]() |
#1 |
Bør lage seg en tittel selv
|
![]() 8 andebrystfileter - tint i dagJeg hadde 8 frosne andebryst. Nå har jeg 8 tinte ... De har ikke blitt romtemperert, så de ligger i kjøleskapet og koser seg, og der kan de nok ligge til i morgen, men så bør de ikke ligge mer.
__________________
02 10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Bookhouse girl
Medlem siden: Mar 2011
Hvor: Oslo
Innlegg: 483
![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: 8 andebrystfileter - tint i dagSalat med skiver av andebrystfilet er superdigg, andetaco er også veldig godt. Vi har også forsøkt å varmrøyke dem, og det er helt nydelig. Da får du en litt annen smak på kjøttet også om dere begynner å trøtne på andesmaken. Hvis kjøttet er stekt opp holder det lenger enn om det er rått, men jeg ville nok fått det unna så fort som mulig uansett. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Yes, we can!!
|
![]() Sv: 8 andebrystfileter - tint i dagLage pekingand med five spice og hoisinsaus og pannekaker og vårløk og agurk? Det finnes en overskrift her inne et sted, men jeg sliter med å finne den.
__________________
Feilen med verden er at de dumme er så skråsikre på alt - og de kloke så fulle av tvil. Bertrand Russel |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stadig innom
Medlem siden: May 2012
Hvor: Nær Bergen
Innlegg: 807
![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: 8 andebrystfileter - tint i dag
Denne? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Yes, we can!!
|
![]() Sv: 8 andebrystfileter - tint i dagJa, det tror jeg, men jeg tror jeg fulgte en beskrivelse fra Harriet på pannekakene. Nå fikk jeg lyst på det, og, har du sett, jeg har da både kyllingrester og vårløk og sikkert agurk også!
__________________
Feilen med verden er at de dumme er så skråsikre på alt - og de kloke så fulle av tvil. Bertrand Russel |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Bør lage seg en tittel selv
|
![]() Sv: 8 andebrystfileter - tint i dagVi fikk spontant middagsbesøk, så da løste det seg faktisk av seg selv, men takk for gode tips her. Vi spiser ofte and, men pleier stort sett å tilberede på samme måte hver gang, så det er fint med tips til flere retter.
__________________
02 10 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|