|
Mat og kosthold Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
![]() |
#1 |
Pen. Så det så.
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 6.527
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Noen ribbetips? Har aldri lagd det før...Må jeg f.eks gjøre noe allerede i kveld om jeg skal lage den i morgen?
__________________
Whatever Your Mind Can Conceive, and Believe, the Mind can Achieve- Napoleon Hill |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
superbruker
|
![]() Sv: Noen ribbetips? Har aldri lagd det før...Skal du virkelig lage den?
__________________
Propella |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nymotens gammeldags
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Stavanger
Innlegg: 43.980
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Noen ribbetips? Har aldri lagd det før...Den bør vel helst saltes og pepres skikkelig i 2-3 døgn før steking, men jeg tror ikke det er STRENGT nødvendig altså. Men gjør det i kveld da. Rute den opp også, så du får sprø svor.
__________________
I stepped on a cornflake, now I'm a cereal killer. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pen. Så det så.
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 6.527
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Noen ribbetips? Har aldri lagd det før...Mere mere....hvordan gjør jeg dette? Med stekingen og sånt mener jeg?
__________________
Whatever Your Mind Can Conceive, and Believe, the Mind can Achieve- Napoleon Hill |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nymotens gammeldags
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Stavanger
Innlegg: 43.980
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Noen ribbetips? Har aldri lagd det før...Jeg har alltid fulgt disse tipsene og fått perfekt ribbe.
__________________
I stepped on a cornflake, now I'm a cereal killer. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Introvert optimist
|
![]() Sv: Noen ribbetips? Har aldri lagd det før...Rut opp og gni inn med salt og pepper. Legg svoren ned i langpanna og fyll på med vann, et par cm opp i langpanna. Dekk med aluminiumsfolie. Stek på 175 grader i 45 minutter. Ta ribba ut og snu den. Bygg opp med asjett under slik at midten blir litt høyere enn resten og stek videre på 225 grader til svoren blåser seg opp og blir sprø. For en typisk tynnribbe på 2-3 kg tar dette ca. halvannen time til.
__________________
Nenne Storesøster (juli -99), Storebror (mars -02), Lillebror (oktober -04) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pen. Så det så.
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 6.527
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Noen ribbetips? Har aldri lagd det før...Vi prøver. Takk nenne.
__________________
Whatever Your Mind Can Conceive, and Believe, the Mind can Achieve- Napoleon Hill |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|