Innbyggingsmikro -stor eller liten?
Vi skal ha innebygd mikrobølgeovn i høyskap. Valget står mellom en liten modell uten "crisp"-funksjon til 3500 kr (beregnet for overskap), og en dyp modell med "crisp"-funksjon (eller hva det nå heter), beregnet for høyskap, til 6500 kr. Hva ville dere ha valgt (gitt at vi har råd til de 3000 ekstra, da)?
Vi bruker mikroen til:
-popkorn
-tining av matvarer
-tining og varming av frosne brødskiver, boller etc
-varming av babymatglass
-varming av middagsrester
Sånn sett trenger vi jo ikke den fancy modellen. Eneste plusset med den, slik vi ser det, er at vi får utnyttet hele plassen i dybden, siden vi tross alt skal plassere den i høyskap. Men kanskje noen av dere har andre erfaringer, og har erfart at en slik fancy mikro er helt fantastisk, og at vi kommer til å angre på at vi valgte den pittelille pingle-mikroen?
__________________
|