Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold > Madam Mims oppskriftsforum

Panna Cotta (lavkarbo, men kan fint gjøres om til "vanlig")

Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.

Svar
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 11-09-08, 19:16   #1
Dixie Diner
Nymotens gammeldags
 
Dixie Diner sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Stavanger
Innlegg: 43.980
Dixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Panna Cotta (lavkarbo, men kan fint gjøres om til "vanlig")

Jeg hadde Krystallklart-familien på middag i dag (lavkarbo-middag, indrefilet med all slags godt tilbehør) og laget denne nyydelige desserten, lagt ut på lavkarbo.no av Impulsiw! Den ble skikkelig godt mottatt, til og med ungene på 3 og 4 år spiste og koste seg. Egentlig er vel ikke dette ekte Panna Cotta, men den er i hvertfall nydelig:

PANNA COTTA

6 dl kremfløte
ca. 1 ss Splenda eller annet søtstoff
1 vaniljestang
5 gelatinplater

Bringebær + søtstoff

Legg gelatinplatene i kaldt vann til de er myke (5 minutter, ca).
Kok opp 3 dl kremfløte sammen med utskrap av vaniljestangen og søtstoff. Ha også i hele vaniljestangen. Ta det av platen når det koker. Ha i gelatinen og la den smelte, rør godt. Hell resten av kremfløten (kald) oppi gryten og rør godt. Ta ut vaniljestangen og hell blandingen i porsjonsformer/glass (jeg fikk 5 stk, men kunne tatt litt mindre i hvert og fått 6 stykker, for dette er mektige saker) og sett i kjøleskapet i 3-4 timer eller over natten.

Rør sammen bringebær (jeg brukte frosne, varmet dem litt i mikroen så de ble myke) og søtstoff så det blir en klumpete saus. Ha et par gode ss over hvert glass når desserten er stivnet. Server.

PS: ønsker man å bruke sukker går selvsagt det helt fint.

__________________
I stepped on a cornflake, now I'm a cereal killer.

Sist redigert av Dixie Diner : 11-09-08 kl 19:40.
Dixie Diner er ikke aktiv   Svar med sitat
Svar


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 05:15.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no