Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold > Barnemat

"Vanlig norsk mat"

 
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 30-11-06, 15:24   #1
Nooria
Stadig underveis
 
Nooria sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 6.155
Nooria er kulere enn de flesteNooria er kulere enn de flesteNooria er kulere enn de flesteNooria er kulere enn de flesteNooria er kulere enn de flesteNooria er kulere enn de flesteNooria er kulere enn de flesteNooria er kulere enn de flesteNooria er kulere enn de flesteNooria er kulere enn de flesteNooria er kulere enn de fleste
Standard

"Vanlig norsk mat"

Treåringen min begynte i barnehage nå i høst, og jeg er ikke særlig begeistret for "menyen". Dette opptar meg en del, og jeg har planer om å ta det opp med andre foreldre etter hvert (og FAU). Jeg regner imidlertid med at mange oppfatter den maten de serverer ungene som "vanlig norsk mat", og i den forbindelse lurer jeg på hva dere oppfatter som vanlig norsk mat.

Jeg er oppvokst i en fiskerikommune på landet, og jeg er vant med ren fisk, rent kjøtt, hjemmelagede fiskekaker, hjemmelagede kjøttkaker, hjemmebakt grovt brød o.l. Dette inklusive frukt, grønnsaker og potet er vel det jeg vil si at jeg oppfatter som vanlig norsk mat. Vi hadde aldri pannekaker, pasta (hvertfall ikke bare pasta uten kjøtt/fisk til), fiskepinner eller Toro tomatsuppe til middag.

Hva med deg? Hva mener du er vanlig norsk mat?

Nooria er ikke aktiv   Svar med sitat
 


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 08:04.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no