|
Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
![]() |
#1 |
Med & uten trylleformel.
|
![]() Inspirasjon: Vakre kaker!Mulig det finnes en tilsvarende norsk side, men her var det mye delikate kaker altså.... !
__________________
Pjokk 04 Vesla 07
"The true sign of intelligence is not knowledge, but imagination" A. Einstein |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Etylbarbital
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 19.554
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Inspirasjon: Vakre kaker!Hva er trikset for å få marsipanen til å se tørr, rett og fin ut? Har aldri sett syn på å lage noen kaker, og hjemmelagde marsipankaker jeg kommet over i RL og på nett har som regel sett svette og cellulittaktige ut. Hvis jeg hadde visst hemmeligheten så kanskje jeg kunne tenke meg å kaste meg over kakebakingen i siste halvdel av nærmeste fremtid.
__________________
Du har fått et møljetall. Vil du splitte eller herske? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Type R ;)
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Nord
Innlegg: 8.453
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Inspirasjon: Vakre kaker!Tips jeg fikk av min konditorvenninne om kaker og marsipan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Etylbarbital
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 19.554
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Inspirasjon: Vakre kaker!:noterer:
__________________
Du har fått et møljetall. Vil du splitte eller herske? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Erfaren
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 1.133
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Inspirasjon: Vakre kaker!Også ser de fleste marsipankaker svette ut etter å stå fremme litt... Man bør egentlig bare ta frem, skjære stykker og stappe i kjøleskapet med en gang igjen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Bare sær
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 11.238
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Inspirasjon: Vakre kaker!Jeg gjør som Marianne, og denne kaken ser ikke så svett ut synes jeg.
__________________
90 - 96 - 00 Forget your perfect offering, there is a crack in everything, that's how the light gets in. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Med & uten trylleformel.
|
![]() Sv: Inspirasjon: Vakre kaker!
Det skjønner jeg! Kaken på den øverste bildet ser lekker ut, men jeg får ikke særlig lyst å sette tenna i den.
__________________
Pjokk 04 Vesla 07
"The true sign of intelligence is not knowledge, but imagination" A. Einstein |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Type R ;)
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Nord
Innlegg: 8.453
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Inspirasjon: Vakre kaker!
Ja mange av de cacas kakene og "amrikanske" kakene er ofte sukkermasse. Vi prøvde å lage bryllups kaken iden men endte opp med marsipan. Sist redigert av Honda : 21-02-11 kl 14:33. Årsak: grrr. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Absolut ateist
|
![]() Sv: Inspirasjon: Vakre kaker!Er det marsipan da? Sikker på at det ikke er icing? Ekkel, kvalmende søt icing, som de bruker i England og USA?
__________________
Tøs Indigo, Indigo ta meg med, til en regnbue langt av sted, under en dyne skal det skje og plutselig er vi tre. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Bør lage seg en tittel selv
|
![]() Sv: Inspirasjon: Vakre kaker!
Ikke bruk sukker i kremfløten som skal i direkte kontakt med marsipanen (men bruk det gjerne i kremfløten som brukes mellom fyllene). |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|