Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold

Krydder: hva bør man ha i hus? Hva passer til ulike typer kjøtt?

Mat og kosthold Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.

Svar
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 12-08-09, 20:40   #1
Hasselnøtt
Sliter med tastaturet
 
Hasselnøtt sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 5.207
Hasselnøtt er et navn som alle kjenner tilHasselnøtt er et navn som alle kjenner tilHasselnøtt er et navn som alle kjenner tilHasselnøtt er et navn som alle kjenner tilHasselnøtt er et navn som alle kjenner tilHasselnøtt er et navn som alle kjenner tilHasselnøtt er et navn som alle kjenner tilHasselnøtt er et navn som alle kjenner tilHasselnøtt er et navn som alle kjenner tilHasselnøtt er et navn som alle kjenner tilHasselnøtt er et navn som alle kjenner til
Standard

Krydder: hva bør man ha i hus? Hva passer til ulike typer kjøtt?

Jeg prøver stadig å utvide reportoaret mitt på kjøkkenet, men må innrømme at jeg synes krydder er vanskelig. Hva slags krydder passer til f.eks kylling, svin og okse? Hva bør man ha i hus, sånn at man kan trylle fram en gryterett på kort tid f.eks?

Hasselnøtt er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 12-08-09, 20:45   #2
Bomull
www.bomulls.no
 
Bomull sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2008
Hvor: Cottonfields
Innlegg: 15.048
Blogginnlegg: 324
Bomull har mye å være stolt avBomull har mye å være stolt avBomull har mye å være stolt avBomull har mye å være stolt avBomull har mye å være stolt avBomull har mye å være stolt avBomull har mye å være stolt avBomull har mye å være stolt avBomull har mye å være stolt avBomull har mye å være stolt avBomull har mye å være stolt av
Standard

Sv: Krydder: hva bør man ha i hus? Hva passer til ulike typer kjøtt?

Jeg har som regel mye krydder i skapet, men alltid følgende:
- Salt
- Pepper
- Hvitløkspulver
- Basilikum
- Oregano
- Muskat
- Estragon
- Timian
- Hele pepperkorn
- Sitronpepper
- Chili
- Paprika
- Karri

- Kanel
- Kardemomme

I tillegg bruker jeg Tabasco en del, både i sauser, til guacamole mm.

__________________
Dåtten 2006, Fjåtten 2008 & Lyn fra klar himmel 2018
Some people just need a high-five. In the face. With a chair.

Sist redigert av Bomull : 12-08-09 kl 20:51.
Bomull er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 12-08-09, 20:50   #3
Albertine
Passiv
 
Innlegg: n/a
Standard

Sv: Krydder: hva bør man ha i hus? Hva passer til ulike typer kjøtt?

En dæsj Worchestershiresaus gjør underverker i hvilken som helst gryte.

  Svar med sitat
Gammel 12-08-09, 21:03   #4
Smurfine79
Carpe Diem!
 
Smurfine79 sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2008
Hvor: oslo
Innlegg: 3.435
Smurfine79 imponerer mange og er sikkert smartSmurfine79 imponerer mange og er sikkert smartSmurfine79 imponerer mange og er sikkert smartSmurfine79 imponerer mange og er sikkert smartSmurfine79 imponerer mange og er sikkert smartSmurfine79 imponerer mange og er sikkert smartSmurfine79 imponerer mange og er sikkert smartSmurfine79 imponerer mange og er sikkert smart
Standard

Sv: Krydder: hva bør man ha i hus? Hva passer til ulike typer kjøtt?

har alltid salt og pepper jeg da, er dårlig på å trylle frem så mye annet fra bunden av egentlig så toro er god å ha i huset

__________________
Carpe Diem
Jeg er perfekt, bortsett fra at jeg er meg selv!
Gutter 02 & 07
Smurfine79 er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 12-08-09, 21:06   #5
cilen
re:designer
 
cilen sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 4.103
cilen er kulere enn de flestecilen er kulere enn de flestecilen er kulere enn de flestecilen er kulere enn de flestecilen er kulere enn de flestecilen er kulere enn de flestecilen er kulere enn de flestecilen er kulere enn de flestecilen er kulere enn de flestecilen er kulere enn de flestecilen er kulere enn de fleste
Standard

Sv: Krydder: hva bør man ha i hus? Hva passer til ulike typer kjøtt?

Jeg kjøper ofte inn uter (nå på sommeren har jeg plantet ute på veranda'n). Bruker også mye ingefær og muskat. Biffkrydderet til Hindu er jeg blitt helt forelsket i. Det er supergodt i fløtegratinerte poteter.

cilen er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 12-08-09, 21:09   #6
Lykken
Nek er allrighte dyr
 
Lykken sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2006
Hvor: nær Oslo
Innlegg: 11.770
Lykken har en fantastisk fremtidLykken har en fantastisk fremtidLykken har en fantastisk fremtidLykken har en fantastisk fremtidLykken har en fantastisk fremtidLykken har en fantastisk fremtidLykken har en fantastisk fremtidLykken har en fantastisk fremtidLykken har en fantastisk fremtidLykken har en fantastisk fremtidLykken har en fantastisk fremtid
Standard

Sv: Krydder: hva bør man ha i hus? Hva passer til ulike typer kjøtt?

Kan ikke klare meg uten:
urtesalt
sort pepper
cajennepepper
grillkrydder
karri
sitronpepper
kanel

I tillegg pleier vi å ha til til varierende tider
muskat, gurkemeie, kardemomme, chili, hvitløkspulver (men bruker som regel fersk hvitløk) og diverse annet hvis jeg finner oppskrifter jeg må ha det til.

__________________
Det er bedre å vere lita og tøff,
enn en stor bløff! (Jeg er begge deler!)

Gutt 2002 og jente 2005
Lykken er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 12-08-09, 21:13   #7
Hasselnøtt
Sliter med tastaturet
 
Hasselnøtt sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 5.207
Hasselnøtt er et navn som alle kjenner tilHasselnøtt er et navn som alle kjenner tilHasselnøtt er et navn som alle kjenner tilHasselnøtt er et navn som alle kjenner tilHasselnøtt er et navn som alle kjenner tilHasselnøtt er et navn som alle kjenner tilHasselnøtt er et navn som alle kjenner tilHasselnøtt er et navn som alle kjenner tilHasselnøtt er et navn som alle kjenner tilHasselnøtt er et navn som alle kjenner tilHasselnøtt er et navn som alle kjenner til
Standard

Sv: Krydder: hva bør man ha i hus? Hva passer til ulike typer kjøtt?

Jeg har jo mye av det dere nevner her. Problemet oppstår når jeg har en pakke kyllingkjøttdeig og skal koke sammen en gryte, da aner jeg ikke hva som passer til. Det eneste jeg vet er at basilikum og oregano er nokså "bænkers" i tomatsaus. Ellers står jeg der og ser på hylla, prøver meg frem, men får sjelden dreisen på det.

Hasselnøtt er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 12-08-09, 21:15   #8
rajraj
*_*
 
rajraj sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2007
Hvor: Kjellerlemmen
Innlegg: 5.659
Blogginnlegg: 115
rajraj er kulere enn de flesterajraj er kulere enn de flesterajraj er kulere enn de flesterajraj er kulere enn de flesterajraj er kulere enn de flesterajraj er kulere enn de flesterajraj er kulere enn de flesterajraj er kulere enn de flesterajraj er kulere enn de flesterajraj er kulere enn de flesterajraj er kulere enn de fleste
Standard

Sv: Krydder: hva bør man ha i hus? Hva passer til ulike typer kjøtt?

Jeg bruker veldig mye malt spisskummin (cumin på engelsk) i hverdagsgryteretter (som er det jeg kaller det når det lages på kvernet kjøtt). Gir et hint av taco.

Ellers er chilipulver i større eller mindre grad et must på alt av kjøtt. Og jeg synes paprikapulver og sitronpepper er veldig godt på ovnsbakt, hvit fisk.

Til svinefilet liker jeg godt rosmarin, paprika, chili.
Storfe matcher det meste, det kommer an på tilbehøret. Til klassisk biff: Grovhakk/støt grønn pepper - og kun det, kjempegodt!
Kylling kler ingefær (helst fersk) godt. Men igjen: Det kommer an på tilbehøret.

Og seff, til alt: Salt og pepper - nykvernet.

__________________
2007 2010

rajraj er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 12-08-09, 21:19   #9
Fadese
Originala
 
Fadese sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 6.457
Blogginnlegg: 14
Fadese har et rykte de fleste bare kan drømme omFadese har et rykte de fleste bare kan drømme omFadese har et rykte de fleste bare kan drømme omFadese har et rykte de fleste bare kan drømme omFadese har et rykte de fleste bare kan drømme omFadese har et rykte de fleste bare kan drømme omFadese har et rykte de fleste bare kan drømme omFadese har et rykte de fleste bare kan drømme omFadese har et rykte de fleste bare kan drømme omFadese har et rykte de fleste bare kan drømme omFadese har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Krydder: hva bør man ha i hus? Hva passer til ulike typer kjøtt?

Salt
Pepperkorn
Paprika
Malt koreanderfrø
Koreander (blader)
Spisskummin
Gurkemeie
Chilipulver
Garam masala
Timian
Basilikum
Kanel
Muskatnøtt
Karry
Rosmarin
Tørket laubærblad

Ellers støtter jeg forslaget om Worchestersaus, og slenger på ingefær og balsamicoeddik.

Fadese er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 12-08-09, 21:21   #10
malena
 
malena sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2006
Innlegg: 5.843
malena er et navn som alle kjenner tilmalena er et navn som alle kjenner tilmalena er et navn som alle kjenner tilmalena er et navn som alle kjenner tilmalena er et navn som alle kjenner tilmalena er et navn som alle kjenner tilmalena er et navn som alle kjenner tilmalena er et navn som alle kjenner tilmalena er et navn som alle kjenner tilmalena er et navn som alle kjenner tilmalena er et navn som alle kjenner til
Standard

Sv: Krydder: hva bør man ha i hus? Hva passer til ulike typer kjøtt?

Krydder jeg bruker ukentlig:

Salt/pepper
Spisskummen. Som rajraj sier, nydelig i gryter, gjerne sammen med karri.
Karri
Tandoori kyllingkrydder
Biffkrydder

I tillegg hvitløk, balsamicokrem og Ajvar relish, nydelig smaksforsterker i gryter og sauser, og uunværlig på pølser og burgere.

__________________
Gutta 2003 og 2005

Sist redigert av malena : 12-08-09 kl 21:27.
malena er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 12-08-09, 21:26   #11
Karamell
Introvert textrovert
 
Karamell sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 30.200
Blogginnlegg: 287
Karamell har et rykte de fleste bare kan drømme omKaramell har et rykte de fleste bare kan drømme omKaramell har et rykte de fleste bare kan drømme omKaramell har et rykte de fleste bare kan drømme omKaramell har et rykte de fleste bare kan drømme omKaramell har et rykte de fleste bare kan drømme omKaramell har et rykte de fleste bare kan drømme omKaramell har et rykte de fleste bare kan drømme omKaramell har et rykte de fleste bare kan drømme omKaramell har et rykte de fleste bare kan drømme omKaramell har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Krydder: hva bør man ha i hus? Hva passer til ulike typer kjøtt?

Jeg har en hel hylle full, men det jeg bruker mest er kanskje:

Salt/pepper
grillkrydder
basilikum
timian
ingefær
koriander
rosmarin
kyllingkrydder (blanding)

__________________
Guttene 02 og 05.
On n'aime que ce qu'on ne possède pas tout entier.


Karamell er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 12-08-09, 21:31   #12
Karamell
Introvert textrovert
 
Karamell sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 30.200
Blogginnlegg: 287
Karamell har et rykte de fleste bare kan drømme omKaramell har et rykte de fleste bare kan drømme omKaramell har et rykte de fleste bare kan drømme omKaramell har et rykte de fleste bare kan drømme omKaramell har et rykte de fleste bare kan drømme omKaramell har et rykte de fleste bare kan drømme omKaramell har et rykte de fleste bare kan drømme omKaramell har et rykte de fleste bare kan drømme omKaramell har et rykte de fleste bare kan drømme omKaramell har et rykte de fleste bare kan drømme omKaramell har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Krydder: hva bør man ha i hus? Hva passer til ulike typer kjøtt?

Kanskje google kan hjelpe?

http://christianbjorno.blogspot.com/...dderguide.html

Sitat:

SUPPER

GENERELT
Svart- og hvitpepper, allehånde, fire krydder, løkpulver, persille, laurbærblad, fennikel, timian, italiensk salatdressingkrydder.

FISKESUPPER
Buljong: Dill, laurbærblad, allehånde, kørvel.

Buillabaisse: Hvitløkpulver, timian, laurbærblad, fennikel, safran, persille, cayennepepper.
Muslingsuppe: Cayennepepper, timian, safran.

GRØNNSAKSUPPER
Klar: Basilikum, mynte, sellerisalt.
Jevnet: Persille, kørvel, kyndel, estragon.
Kålsuppe: Allehånde, hvitpepper, laurbærblad, karve.
Løksuppe: Laurbærblad, timian.
Potetsuppe: Allehånde, hvitpepper, laurbærblad, timian, gressløk.
Spinatsuppe: Muskattnøtt, kørvel.
Tomatsuppe: Svartpepper, løkpulver, basilikum.
Ertesuppe: Timian, merian, løkpulver, allehånde.

KJØTTSUPPER
Buljong: Allehånde, fire krydder, estragon, persille.
Oksehalesuppe: Svartpepper, laurbærblad, sellerisalt, timian.
Hønsesuppe:Karri, merian, persille.

FISK

GENERELT
Svartpepper, fire krydder, karri, løkpulver, kørvel, paprika, sitronpepper, rosépepper.


KRYDDER FORSLAG
Fet fisk: Salvie, mynte, rosmarin, fennikel.
Kokt fisk:Laurbærblad, allehånde, svartpepper, løk, sennepsfrø.
Stekt fisk: Paprika, karri, svartpepper, estragon.
Lutefisk: Allehånde, svartpepper.
Grillet fisk: Rosmarin, fennikel.
Fiskegryter: Fire krydder, allehånde, svartpepper, sennepsfrø, dillfrø.

GRØNNSAKER

GENERELT
Merian, timian, paprika, persille.

KRYDDER FORSLAG
Stuinger: Persille, estragon, basilikum.
Grateng: Paprika, cayennepepper, sesamfrø.
Kokt: Timian, estragon.
Blomkål: Muskatnøtt, paprika, persille.
Brokkoli: Estragon, muskat, karve.
Grønne erter: Mynte.
Kål: Karve, nellik, laurbærblad, sellerisalt.
Mais: Svartpepper, karri.
Gulrøtter: Muskatnøtt, allehånde, laurbærblad.
Spinat: Allehånde, muskatnøtt, kørvel, oregano.
Tomater: Svartpepper, timian, hvitløksalt.
Stekte og grillede tomater: Oregano, basilikum.

POTETRETTER

GENERELT
Chilipulver, dill, muskatnøtt, kardemomme, oregano, karve.
HINDU FORSLAG
Bakt potet: Karve, merian, rosmarin, fennikel.

Potetmos: Muskatnøtt, Piffi, paprika, persille.

SOPPRETTER
Cayennepepper, fire krydder, estragon.


KJØTT

OKSEKJØTT

GENERELT

Svart- og hvitpepper, allehånde, grillkrydder, piffi, fire krydder, løkpulver.



KRYDDER FORSLAG

Kokt: Svartpepper, allehånde, laurbærblad, karri.

Stekt og grillet: Svartpepper, grillkrydder, løkpulver, hvitløkpulver.

Gryter: Fire krydder, paprika, laurbærblad, chilipulver.

Kjøttstuing: Allehånde, laurbærblad, timian.

Gulasj: Paprika, karve, løkpulver.


SVINEKJØTT

GENERELT

Piffi, ingefær, rosmarin, salvie, karri, nellik, viltkrydder.



KRYDDER FORSLAG

Kokt: Allehånde, sennepsfrø, nellik, laurbærblad.

Stekt: Piffi, ingefær, rosmarin, salvie, sennepsfrø, ekte soya.

Gryter: Paprika, karve, løkpulver, rosmarin.


KALVEKJØTT

GENERELT

Basilikum, karri, laurbærblad, mynte, timian, rosmarin, salvie.



KRYDDER FORSLAG

Kokt: Hvitpepper, laurbærblad, løk, karri.

Stekt: Salvie, hvitløkspulver, mynte.

Gryter: Løk, timian, karri, laurbærblad, basilikum.

LAMMEKJØTT

GENERELT

Karri, basilikum, merian, mynte, oregano, rosmarin, hvitløkpulver.


KRYDDER FORSLAG

Kokt: Hvitpepper, laurbærblad, løkpulver, karri, dill.

Stekt: Svartpepper, mynte, rosmarin, hvitløkpulver.

Gryter: Merian, timian, oregano, karri, kardemomme, laurbærblad.


INNMAT

KRYDDER FORSLAG

Lever: Fire krydder, merian, salvie, koriander, fennikel, karve, laurbærblad, timian, paprika.

Nyre: Fire krydder, paprika, timian, løkpulver.

Blodpudding: Marian, timian.

Brissel: Svartpepper, estragon, basilikum.


Her er også en liten innføring i riktig bruk av krydder:

Basilikum
forsterker fyldigheten.

Ekstragon
i små mengder forsterker smaken.

Oregano og olivenolje
Oreganoens smak kommer bedre frem sammen med olivenolje.
Dosering
Doseringen av krydder er proposjonal med antall porsjoner. 1 ts, 5 ml, til 5 prosjoner tilsvarer 2 ts, 10 ml, til 10 porsjoner og 20 ts, 100 ml/1 dl til 100 porsjoner.


Kombinasjoner
Krydder kan kombineres. Enkelte passer ekstra bra sammen. Prøv:
- timian, persille og svartpepper
- rosmarin, hvitløk og svartpepper
- allehånde, merian og laurbærblad
- allehånde, hvitpepper og ingefær
- allehånde, laurbærblad og dill
- karri, løk og tomat
- paprika, merian og hvitløk
- cayennepepper, etragon og hvitløk
- cayennepepper, dill og fire krydder


Urtekrydder
- Tilsett urtekrydder i kalde retter helst en time før servering.
- Utsett ikke urtekrydder for sterk varme ved steking.
- Smuldre urtekrydder i hånden for å få frem aromaen.
- Tilsett urter i begynnelsen eller mot slutten av tilberedningen.

Uhell?
Krydder kan skjule et uhell.
Salvie demper fet smak.
Persille demper skarp smak.
Grilling med kull
Strø litt krydder over grillglørne for behagelig duft.
Karri
Fres karri i litt fett, så kommer aromaen bedre frem.

Paprika
Paprika skal aldri freses eller brunes, men tilsettes sammen med eller i kald væske.

Doseringstips

Når og hvordan skal jeg krydre?
Hele krydder tilsettes i begynnelsen av tilberedningen for å kunne avgi sin aroma. Dette gjelder også malte hete krydder som har egenskaper som ikke påvirkes av tilberedningen. Aromatiske krydder, spesielt urtekrydder, bør tilsettes mot slutten av tilberedningen, eller en del kan tilsettes i begynnelsen og resten til slutt. Smuldre urtekrydrene før de tilsettes.

Dosering
Doseringen av krydder er proposjonal med antall porsjoner. 1 ts til 4 porsjoner tilsvarer 2 ts til 8 porsjoner. Noen krydder utvikler sin aroma først etter en stund. Hvis du er usikker, krydre forsiktig og la kryddret utvikle sin smak før du tilsetter mer.

http://www.iform.no/forum/index.php?topic=44917.0

__________________
Guttene 02 og 05.
On n'aime que ce qu'on ne possède pas tout entier.


Karamell er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 12-08-09, 21:45   #13
Albertine
Passiv
 
Innlegg: n/a
Standard

Sv: Krydder: hva bør man ha i hus? Hva passer til ulike typer kjøtt?

Google er vår venn.

  Svar med sitat
Gammel 12-08-09, 22:04   #14
Søster
kåt vikingbrud
 
Søster sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2006
Hvor: Østlandet
Innlegg: 3.505
Søster er virkelig godt liktSøster er virkelig godt liktSøster er virkelig godt liktSøster er virkelig godt liktSøster er virkelig godt liktSøster er virkelig godt liktSøster er virkelig godt liktSøster er virkelig godt liktSøster er virkelig godt liktSøster er virkelig godt likt
Standard

Sv: Krydder: hva bør man ha i hus? Hva passer til ulike typer kjøtt?

Hvis jeg skal på hyttetur eller tilsvarende med mer enn en overnatting tar jeg som regel med cumin og fersk hvitløk, det holder til å steke poteter hvertfall.

Her er hva jeg MÅ ha i hus for å lage mine basisretter i hverdagen:
Cumin
Kanel
Madras curry
Paprikapulver
Kardemomme
Chili
Ingefær
Hvitløk (pulver, tørket, fersk i olje)
Oregano/timian/basilikum evt provencekrydder eller pesto

Til fjonge retter, eller hvis rajraj er på middagsbesøk må jeg alltid fylle på med krydder og ferske urter.

I tillegg har jeg som regel en del av dette på lur:
Soyasaus, eddiker, søt chilisaus, soltørka tomater, sesamfrø, sennepsfrø, red curry paste og sesamolje.

__________________
Søster er lett å begeistre

Unger: 05 og 07. Gubbe: 77. Dugandes kone ønskes.
Søster er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 12-08-09, 22:06   #15
Hasselnøtt
Sliter med tastaturet
 
Hasselnøtt sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 5.207
Hasselnøtt er et navn som alle kjenner tilHasselnøtt er et navn som alle kjenner tilHasselnøtt er et navn som alle kjenner tilHasselnøtt er et navn som alle kjenner tilHasselnøtt er et navn som alle kjenner tilHasselnøtt er et navn som alle kjenner tilHasselnøtt er et navn som alle kjenner tilHasselnøtt er et navn som alle kjenner tilHasselnøtt er et navn som alle kjenner tilHasselnøtt er et navn som alle kjenner tilHasselnøtt er et navn som alle kjenner til
Standard

Sv: Krydder: hva bør man ha i hus? Hva passer til ulike typer kjøtt?

Supert, Karamell! Takk for tips, alle.

Hasselnøtt er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 12-08-09, 22:08   #16
Mjau
Curlingkone
 
Mjau sin avatar
 
Medlem siden: Nov 2008
Innlegg: 8.307
Blogginnlegg: 2
Mjau har mye å være stolt avMjau har mye å være stolt avMjau har mye å være stolt avMjau har mye å være stolt avMjau har mye å være stolt avMjau har mye å være stolt avMjau har mye å være stolt avMjau har mye å være stolt avMjau har mye å være stolt avMjau har mye å være stolt avMjau har mye å være stolt av
Standard

Sv: Krydder: hva bør man ha i hus? Hva passer til ulike typer kjøtt?

Opprinnelig lagt inn av Albertine, her.

En dæsj Worchestershiresaus gjør underverker i hvilken som helst gryte.

Jepp, det er godt!

Ellers bruker jeg kjedelig mye pepper. Nykvernet!

__________________
Mjau maler videre...
Mjau er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 12-08-09, 22:40   #17
rajraj
*_*
 
rajraj sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2007
Hvor: Kjellerlemmen
Innlegg: 5.659
Blogginnlegg: 115
rajraj er kulere enn de flesterajraj er kulere enn de flesterajraj er kulere enn de flesterajraj er kulere enn de flesterajraj er kulere enn de flesterajraj er kulere enn de flesterajraj er kulere enn de flesterajraj er kulere enn de flesterajraj er kulere enn de flesterajraj er kulere enn de flesterajraj er kulere enn de fleste
Standard

Sv: Krydder: hva bør man ha i hus? Hva passer til ulike typer kjøtt?

Opprinnelig lagt inn av Søster, her.


Til fjonge retter, eller hvis rajraj er på middagsbesøk må jeg alltid fylle på med krydder og ferske urter.


Og motsetning består i hva, om jeg tør spørre?

__________________
2007 2010

rajraj er ikke aktiv   Svar med sitat
Svar


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 09:14.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no