Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Generell diskusjon

Veronal

Generell diskusjon Forum for generell diskusjon av temaer som ikke passer inn under andre kategorier.

Svar
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 28-12-09, 22:58   #1
Fadese
Originala
 
Fadese sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 6.457
Blogginnlegg: 14
Fadese har et rykte de fleste bare kan drømme omFadese har et rykte de fleste bare kan drømme omFadese har et rykte de fleste bare kan drømme omFadese har et rykte de fleste bare kan drømme omFadese har et rykte de fleste bare kan drømme omFadese har et rykte de fleste bare kan drømme omFadese har et rykte de fleste bare kan drømme omFadese har et rykte de fleste bare kan drømme omFadese har et rykte de fleste bare kan drømme omFadese har et rykte de fleste bare kan drømme omFadese har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Veronal

I en annen tråd (http://www.foreldreportalen.no/forum...hlight=forrett) foreslår du kaviarmarinert laks til forrett. Har du laget denne flere ganger og har erfaring med at det blir bra? Hvor mye sukker og salt bruker du? : på jakt etter forrett til nyttårsaften:

Fadese er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 28-12-09, 23:04   #2
Veronal
Etylbarbital
 
Veronal sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 19.554
Veronal har et rykte de fleste bare kan drømme omVeronal har et rykte de fleste bare kan drømme omVeronal har et rykte de fleste bare kan drømme omVeronal har et rykte de fleste bare kan drømme omVeronal har et rykte de fleste bare kan drømme omVeronal har et rykte de fleste bare kan drømme omVeronal har et rykte de fleste bare kan drømme omVeronal har et rykte de fleste bare kan drømme omVeronal har et rykte de fleste bare kan drømme omVeronal har et rykte de fleste bare kan drømme omVeronal har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Veronal

Vi laget dette som forrett i høst. Vi endte med plan B - ubehandlet salmalaks. Jeg skjønner ikke hvordan man får vekk saltsmaken (vi forsøkte plan A, men det ble for salt - klarte ikke å få vekk saltsmaken), men det ble perfekt!

__________________
Du har fått et møljetall. Vil du splitte eller herske?
Veronal er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 28-12-09, 23:27   #3
Fadese
Originala
 
Fadese sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 6.457
Blogginnlegg: 14
Fadese har et rykte de fleste bare kan drømme omFadese har et rykte de fleste bare kan drømme omFadese har et rykte de fleste bare kan drømme omFadese har et rykte de fleste bare kan drømme omFadese har et rykte de fleste bare kan drømme omFadese har et rykte de fleste bare kan drømme omFadese har et rykte de fleste bare kan drømme omFadese har et rykte de fleste bare kan drømme omFadese har et rykte de fleste bare kan drømme omFadese har et rykte de fleste bare kan drømme omFadese har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Veronal

Jeg leter febrisk etter plan A og plan B, men må innrømme at jeg ikke helt forstår hva som er definert som plan A eller plan B.
Men vi har hatt god erfaring med Salma-filet, så jeg tror vi går for det.

Takk for svar!

Fadese er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 28-12-09, 23:29   #4
Veronal
Etylbarbital
 
Veronal sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 19.554
Veronal har et rykte de fleste bare kan drømme omVeronal har et rykte de fleste bare kan drømme omVeronal har et rykte de fleste bare kan drømme omVeronal har et rykte de fleste bare kan drømme omVeronal har et rykte de fleste bare kan drømme omVeronal har et rykte de fleste bare kan drømme omVeronal har et rykte de fleste bare kan drømme omVeronal har et rykte de fleste bare kan drømme omVeronal har et rykte de fleste bare kan drømme omVeronal har et rykte de fleste bare kan drømme omVeronal har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Veronal

Plan A = følge oppskriften
Plan B = ingen sukker-/salt-behandling av fisken - bruker den bare ubehandlet

__________________
Du har fått et møljetall. Vil du splitte eller herske?
Veronal er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 29-12-09, 14:29   #5
Veronal
Etylbarbital
 
Veronal sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 19.554
Veronal har et rykte de fleste bare kan drømme omVeronal har et rykte de fleste bare kan drømme omVeronal har et rykte de fleste bare kan drømme omVeronal har et rykte de fleste bare kan drømme omVeronal har et rykte de fleste bare kan drømme omVeronal har et rykte de fleste bare kan drømme omVeronal har et rykte de fleste bare kan drømme omVeronal har et rykte de fleste bare kan drømme omVeronal har et rykte de fleste bare kan drømme omVeronal har et rykte de fleste bare kan drømme omVeronal har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Veronal

En annen forrett jeg kan anbefale (vi hadde den på julaften):

Skjær en tynn skive til hver person (jeg delte et rundstykke i 4 skiver og skar vekk topp og bunn) - dynk skivene i olje og strø med flaksalt. Rist i ovenen til det er sprøtt (f.eks. ved 180 grader så lenge det trengs). Like før servering legger du over en god skive chevré som du griller til den er ferdig. Så serverer du med en god spiseskje tyttebærsyltettøy over til hver + en spiseskje med flak av mandel som er ristet i pannen på forhånd.

__________________
Du har fått et møljetall. Vil du splitte eller herske?
Veronal er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 29-12-09, 14:57   #6
Fadese
Originala
 
Fadese sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 6.457
Blogginnlegg: 14
Fadese har et rykte de fleste bare kan drømme omFadese har et rykte de fleste bare kan drømme omFadese har et rykte de fleste bare kan drømme omFadese har et rykte de fleste bare kan drømme omFadese har et rykte de fleste bare kan drømme omFadese har et rykte de fleste bare kan drømme omFadese har et rykte de fleste bare kan drømme omFadese har et rykte de fleste bare kan drømme omFadese har et rykte de fleste bare kan drømme omFadese har et rykte de fleste bare kan drømme omFadese har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Veronal

Opprinnelig lagt inn av Veronal, her.

En annen forrett jeg kan anbefale (vi hadde den på julaften):

Skjær en tynn skive til hver person (jeg delte et rundstykke i 4 skiver og skar vekk topp og bunn) - dynk skivene i olje og strø med flaksalt. Rist i ovenen til det er sprøtt (f.eks. ved 180 grader så lenge det trengs). Like før servering legger du over en god skive chevré som du griller til den er ferdig. Så serverer du med en god spiseskje tyttebærsyltettøy over til hver + en spiseskje med flak av mandel som er ristet i pannen på forhånd.

Ah, det er også en idè. Har hatt loff, litt ruccola, chevré (-> grillet) med akasiehonning, en eller annen gele og lett ristede valnøtter. Det var også godt, og det blir jo ganske likt. Tja tja.
Nei, det hørtes godt ut med laks óg, altså. Får høre med min bedre halvdel.

Fadese er ikke aktiv   Svar med sitat
Svar


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 12:14.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no