|
Mat og kosthold Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
![]() |
#1 |
Bør lage seg en tittel selv
Medlem siden: Sep 2007
Innlegg: 4.971
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Biff på pizza - rå eller stekt?Tenkte vi skulle lage biffpizza i helga, men ble i tvil om man skal legge biffstrimlene på når de er rå? Bør de forstekes først |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ikke altetende
Medlem siden: Jan 2008
Innlegg: 2.655
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Biff på pizza- rå eller stekt?Ja, de skal vel stekes først. Det ville i hvert fall jeg gjort. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Erfaren nok
|
![]() Sv: Biff på pizza- rå eller stekt?Man trenger ikke steke de først nei, da kan de fort bli seige og/eller tørre synes jeg. Om man skjærer tynne stimler så blir de jo stekt i ovnen
__________________
Enten går det bra, eller så går det over. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ikke altetende
Medlem siden: Jan 2008
Innlegg: 2.655
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Biff på pizza- rå eller stekt?
Ok. Tas til etterretning (angst for kjøtt som ikke er gjennomstekt). |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Bør lage seg en tittel selv
Medlem siden: Sep 2007
Innlegg: 4.971
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Biff på pizza- rå eller stekt?
Dette er slike ferdigstrimler man kjøper vakumpakket. Det bør vel gå greit |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Bør lage seg en tittel selv
Medlem siden: Aug 2007
Innlegg: 1.663
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Biff på pizza- rå eller stekt?Jeg har jobbet i en pizzabar og der hadde vi rå biffstrimler på pizzaen, men den var marinert. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Bør lage seg en tittel selv
Medlem siden: Sep 2007
Innlegg: 4.971
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Biff på pizza- rå eller stekt?Men marinade har jeg ikke.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Bør lage seg en tittel selv
Medlem siden: Aug 2007
Innlegg: 1.663
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Biff på pizza- rå eller stekt?Men det går sikkert bra selv om du ikke har marinade. Skjær i tynne strimler så du er sikker på at de blir gjennomstekt. Steker du biffstrimlene før, kan de bli ganske tørre og harde. Sist redigert av Ema : 30-04-10 kl 18:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Bør lage seg en tittel selv
Medlem siden: Sep 2007
Innlegg: 4.971
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Biff på pizza - rå eller stekt?Prøver å legge dem på rå |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Bare sær
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 11.234
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Biff på pizza - rå eller stekt?Jeg synes pizzaen blir altfor våt med rått kjøtt, så jeg bruner kjøttet raskt før jeg har det på.
__________________
90 - 96 - 00 Forget your perfect offering, there is a crack in everything, that's how the light gets in. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Passiv
Innlegg: n/a
|
![]() Sv: Biff på pizza - rå eller stekt?Jeg legger det på rått hvis det er godt kjøtt. En del billig kjøtt - spesielt kjøttdeig - blir veldig vått, men ytrefilet pleier å gå fint. |
![]() |
![]() |
#13 |
Nymotens gammeldags
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Stavanger
Innlegg: 43.980
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Biff på pizza - rå eller stekt?RÅTT! Jeg fikk et nytt "pizza-liv" da jeg oppdaget rått kjøtt på pizza, samt at osten skulle under fyllet, ikke øverst! Kjøttet blir MYE bedre av å legges på rått, mye saftigere og bedre. Både biff og bacon og små kjøttdeig-klumper legges rått på pizzaen her, oppå osten.
__________________
I stepped on a cornflake, now I'm a cereal killer. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Bør lage seg en tittel selv
|
![]() Sv: Biff på pizza - rå eller stekt?
__________________
FINNI gullungene -97, -02 og -05 |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Nymotens gammeldags
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Stavanger
Innlegg: 43.980
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Biff på pizza - rå eller stekt?Njei, de gjør ikke det på pizza-restauranter, i hvert fall ikke på de fleste. Kjøttet blir jo ordentlig stekt? Jeg steker pizzaen på 250 grader og kjøttet får god skorpe. Jeg synes kjøttet blir mye bedre av å legges på pizzaen rått, men det er vel en smakssak. Men det viktigste er i hvert fall å legge det OPPÅ osten. Ligger det under osten blir det jo kokt, og kan være halvrått når resten av pizzaen er ferdig.
__________________
I stepped on a cornflake, now I'm a cereal killer. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Keep calm and trot on
Medlem siden: Apr 2008
Hvor: Oslo
Innlegg: 5.212
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Biff på pizza - rå eller stekt?
Nei, men du må steke pizzaen på høy temperatur. Forøvrig er jeg enig med Iset
__________________
Snupsen -05 og Rusket -10 Some people are like a Slinky... not really good for anything, but you still can't help but smile when you shove them down the stairs |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Personlig pessimist
|
![]() Sv: Biff på pizza - rå eller stekt?Jeg legger dem på rå. Det gjelder alt kjøtt vi har på pizzaen.
__________________
«If you can’t be a good example, at least be a horrible warning.» - Aileen Wuornos, seriemorder
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Bør lage seg en tittel selv
Medlem siden: Jul 2009
Hvor: Sunnmøre!
Innlegg: 29.949
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Biff på pizza - rå eller stekt?Legge det oppå osten ja, vi la rå bacon under osten en gang, den ble kokt, slett ikke godt.
__________________
Storebror, aug -08 og Mellomsøster feb -11 og lillesøster des -15 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|