Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold > Madam Mims oppskriftsforum

Guniss sine Sarah Bernhard-kaker

Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.

 
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 15-12-09, 23:34   #21
MissS
Like blid!
 
MissS sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 4.985
MissS er kulere enn de flesteMissS er kulere enn de flesteMissS er kulere enn de flesteMissS er kulere enn de flesteMissS er kulere enn de flesteMissS er kulere enn de flesteMissS er kulere enn de flesteMissS er kulere enn de flesteMissS er kulere enn de flesteMissS er kulere enn de flesteMissS er kulere enn de fleste
Standard

Sv: Guniss sine Sarah Bernhard-kaker

Opprinnelig lagt inn av Iset, her.

Jeg setter hele kaken nedi den flytende men avkjølte sjokoladen og heller over med en skje. Liker nemlig at det er sjokolade over hele. Så plukker jeg kaken opp med en gaffel og setter på bakepapir. Dypper dem en gang til når de er stivnet, så sjokkislaget blir tykkere.

Lurt! Takk for tipset!

__________________
Damned if you do, damned if you don't.
MissS er ikke aktiv   Svar med sitat
 

Emneord
sarah bernard, sarah bernhardt


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 04:00.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no