|
Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
|
![]() |
#1 |
Bør lage seg en tittel selv
Medlem siden: Sep 2011
Innlegg: 1.648
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() De delene av kalkunen som kommer i en pose (Haster)Jeg er ganske god på matlaging, men innvoller og deler på dyr/fugl som ikke er stek vet jeg lite om. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kontrollfrik
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Sammen med Richard
Innlegg: 38.852
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: De delene av kalkunen som kommer i en pose (Haster)Jeg kaster det. Vet mange lager kraft med det, men jeg liker ikke den stramme smaken. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kontrollfrik
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Sammen med Richard
Innlegg: 38.852
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: De delene av kalkunen som kommer i en pose (Haster)Ikke bujong! Bruk kraft fra kjøttet. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Fortynnet
|
![]() Sv: De delene av kalkunen som kommer i en pose (Haster)Jeg syns også det smaker stramt, og kaster posen. Bruker kraften fra langpannen til kalkunen, og evt. litt ekstra kyllingkraft hvis jeg har det i fryseboksen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
ASD
Medlem siden: Mar 2010
Innlegg: 4.934
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: De delene av kalkunen som kommer i en pose (Haster)Jeg koker bare på nakken, ikke leveren. Den syns jeg gir ekkel smak.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Superaktiv
Medlem siden: Nov 2011
Hvor: I bakvendtland
Innlegg: 324
![]() ![]() |
![]() Sv: De delene av kalkunen som kommer i en pose (Haster)Leser og lærer.
__________________
føyelig ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Keep calm and trot on
Medlem siden: Apr 2008
Hvor: Oslo
Innlegg: 5.212
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: De delene av kalkunen som kommer i en pose (Haster)Jeg bruker nakken, men ikke resten. Det er jo unødvendig å kaste nakken, den er ikke en innvoll, og har helt vanlig kjøtt på seg.
__________________
Snupsen -05 og Rusket -10 Some people are like a Slinky... not really good for anything, but you still can't help but smile when you shove them down the stairs |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
ej ikke møjkets heije
|
![]() Sv: De delene av kalkunen som kommer i en pose (Haster)
Dette gjør vi også, og jeg har aldri tenkt over at det har smakt bittert. Vi steker opp det som ligger i posen sammen med gulrot, sellerirot og løk før alt kokes i mange timer. Jeg synes kraften blir utrolig god basis for saus.
__________________
Snuppa 05, Knerten 07
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Bør lage seg en tittel selv
Medlem siden: Sep 2011
Innlegg: 1.648
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: De delene av kalkunen som kommer i en pose (Haster)Jeg kasta det. Jeg vet ikke om det er forskjellige deler av innvollene som kommer med, men det var en grusom bitter ettersmak, helt vemmelig. Det ble Toro saus, men spica opp med fløte, mer krudder og litt akasiehonning. Tro meg... dere ville ikke likt det første forsøket. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Metallica!!
|
![]() Sv: De delene av kalkunen som kommer i en pose (Haster)
Jeg og. Samt hvitløk og worchestersaus. Og masse smør og fløte, og toppes med kraften fra kalkunen.
__________________
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Hekta
Medlem siden: Oct 2006
Hvor: Indre Østlandet
Innlegg: 7.880
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: De delene av kalkunen som kommer i en pose (Haster)Den bitre smaken kommer sikkert fra leveren. Jeg kaster den og koker kraft på hjertet og halsen, samt gulrot, løk og persillerot. Bruker det, sammen med kraften fra stekingen av kalkunen.
__________________
95, 99, 04 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|