|
Mat og kosthold Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
|
![]() |
#1 |
Har ingen tittel
Medlem siden: Mar 2007
Innlegg: 7.148
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Spaghettigresskar - hva med restene?Spaghettigresskar er store. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Epikur
|
![]() Sv: Spaghettigresskar - hva med restene?Jeg har lest på noen amerikanske blogger at du kan fryse kokt gresskar, men at det bør brukes innen rimelig tid. Jeg ville tenkt at rimelig tid var i løpet av en mnd eller to.
__________________
“Time and trouble will tame an advanced young woman, but an advanced old woman is uncontrollable by any earthly force.” ― Dorothy L. Sayers |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Har ingen tittel
Medlem siden: Mar 2007
Innlegg: 7.148
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Spaghettigresskar - hva med restene?Men dette er egentlig mer som squash - kalle også spaghettisquash. Altså, det er, så vidt jeg vet, mye mindre stivelse enn i vanlige gresskar. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|