|
Mat og kosthold Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
|
![]() |
#1 |
Bør lage seg en tittel selv
Medlem siden: Mar 2009
Innlegg: 4.150
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sukkerfri marsipanHvilken type melis er best å bruke om en ønsker å lage sukkerfri marsipan? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Fru Jacobsen
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 8.925
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Sukkerfri marsipanIkke svar på det du spør om, men sukrin sin sukkerfrie marsipan er faktisk god, så jeg kjøpte den i stedet for å lage egen da jeg laget troikakonfekt. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Bør lage seg en tittel selv
Medlem siden: Mar 2009
Innlegg: 4.150
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Sukkerfri marsipanHar lest meg til at om melismengden er over 20% så blir det ettersmak. Tror jeg holder meg til vanlig melis og prøver et litt annet blandingsforhold enn 50/50 melis og mandler. Sist redigert av Isprinsessen : 20-12-22 kl 08:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Fru Jacobsen
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 8.925
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Sukkerfri marsipanDet tror jeg er en lur avgjørelse |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|