|
Skravleforum Forum for skravletråder. Forumet vil bli ryddet med jevnlige mellomrom og gamle tråder bli slettet. Innleggstelleren er ikke på her. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
|
![]() |
#1 |
Bør lage seg en tittel selv
Medlem siden: Feb 2007
Hvor: Østlandet
Innlegg: 2.500
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Et lurt tips ang. selskapJeg har arrangert endel selskap. Barnedåper, konfirmasjon, bryllup, vennefester etc etc. Før hadde jeg problemer med å beregne riktig mengde mat, drikke og alt som skal til for å gjøre en fest vellykket. Ikke særlig morsomt hvis du som vertinne/vert merker at du har beregnet alt for lite av noe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Sperret
Medlem siden: Jun 2007
Hvor: Down by the water
Innlegg: 6.377
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Et lurt tips ang. selskapVirkelig smart! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Hekta
Medlem siden: Oct 2006
Hvor: Indre Østlandet
Innlegg: 7.894
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Et lurt tips ang. selskap
Jeg ville nok laget av 3 kg, men så er jeg kjent for å lage for mye mat også da... (halvt sunnmøring, så det ligger vel i genene). Men du skal ha mye mer tilbehør enn jeg bruker å servere, så det holder sikkert. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Kontrollfrik
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Sammen med Richard
Innlegg: 38.937
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Et lurt tips ang. selskap
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wooohhoooooo
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 11.220
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Et lurt tips ang. selskapLurt.
__________________
Propellen januar 2005 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Sperret
Medlem siden: Jun 2007
Hvor: Down by the water
Innlegg: 6.377
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Et lurt tips ang. selskapJa, det blir nok altfor lite. Takk for gode råd! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
intro
|
![]() Sv: Et lurt tips ang. selskap
Jeg tror også dette kan bli litt knapt. Her i huset er vi relativt småspiste, og vi bruker 250 gram karbonadedeig og én boks bønner til chili con carne for oss to. Da ville vi ha trengt nesten 3 kg deig til 22 personer.
__________________
Høstbarn 06 og 08 This is our last dance
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Bør lage seg en tittel selv
Medlem siden: Feb 2007
Hvor: Østlandet
Innlegg: 2.500
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Et lurt tips ang. selskap
Jeg har ikke laget chili Con Carne i selskap, men brukte 2 kg kjøttdeig i en gryterett til 8 voksne personer. Da serverte jeg ris og salat til. Det ble ikke mye igjen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Bør lage seg en tittel selv
Medlem siden: Oct 2006
Hvor: Tromsø
Innlegg: 2.897
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Et lurt tips ang. selskap
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Epikur
|
![]() Sv: Et lurt tips ang. selskap
Det er altfor lite. Det du lager nå holder til maks 10. Du bør gange med halvannen.
__________________
“Time and trouble will tame an advanced young woman, but an advanced old woman is uncontrollable by any earthly force.” ― Dorothy L. Sayers |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Sperret
Medlem siden: Jun 2007
Hvor: Down by the water
Innlegg: 6.377
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Et lurt tips ang. selskap
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Epikur
|
![]() Sv: Et lurt tips ang. selskapSmåspiste venner du har, Flua.
__________________
“Time and trouble will tame an advanced young woman, but an advanced old woman is uncontrollable by any earthly force.” ― Dorothy L. Sayers |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Introvert optimist
|
![]() Sv: Et lurt tips ang. selskapVeldig småspiste venner ja. Er du ikke så flink til å lage mat kanskje?
__________________
Nenne Storesøster (juli -99), Storebror (mars -02), Lillebror (oktober -04) |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Sperret
Medlem siden: Jun 2007
Hvor: Down by the water
Innlegg: 6.377
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Et lurt tips ang. selskap
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Bør lage seg en tittel selv
Medlem siden: Feb 2007
Hvor: Østlandet
Innlegg: 2.500
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Et lurt tips ang. selskap
Da kan dere jo kose dere med rester og du har selv erfart hvor mye du må beregne til en annen gang. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Klare sjøl
Medlem siden: Apr 2007
Hvor: Oslo
Innlegg: 22.615
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Et lurt tips ang. selskapSmart ! Det må jeg huske på
__________________
2006-2010-2013 |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Epikur
|
![]() Sv: Et lurt tips ang. selskapJeg beregner ca 750 g. mat i snitt pr. pers. Og en flaske vin til hver. Det har gått bra med meg.
__________________
“Time and trouble will tame an advanced young woman, but an advanced old woman is uncontrollable by any earthly force.” ― Dorothy L. Sayers |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|