|
Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
|
![]() |
#2 |
Pauset
|
![]() Sv: Hjemmelaget Aioli/majonesMan pisker eggeplommer med olje. Gradvis. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
sukk
Medlem siden: Jul 2008
Innlegg: 4.483
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Hjemmelaget Aioli/majonesSånn cirka som dette: |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
sukk
Medlem siden: Jul 2008
Innlegg: 4.483
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Hjemmelaget Aioli/majones
Poenget er vel at den bør være veldig god. Jeg har opplevd at en halvgod setter en utpreget smak på aïolien som ikke er spesielt god. Da er det bedre å bruke litt av hver synes jeg. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prematurmamma
|
![]() Sv: Hjemmelaget Aioli/majonesJeg brukte litt god olivenolje, og litt rapsolje. (Må spare på olivenoljen siden jeg skal lage focaccia også.
__________________
Jente 03 - Gutt 08 - Gutt 14 (uke 24+6)
Podcaster for Kjerringrådet - Helt uten filter (@Kjerringraadet) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
sukk
Medlem siden: Jul 2008
Innlegg: 4.483
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Hjemmelaget Aioli/majones
Matsnobberi kan jeg like, faktisk.
Så fint! |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Protonterapeut
|
![]() Sv: Hjemmelaget aioli/majonesMan jukser, og blander majones med en dæsj rømme/creme fraiche, tilsetter hvitløk, salt, pepper og sitronsaft.
__________________
“Though she be but little, she is fierce!” - Shakespeare |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Permakulturell
|
![]() Sv: Hjemmelaget aioli/majones
Eller nok en jukseoppskrift, som jeg har fått ovasjoner for - gang etter gang (de skulle bare visst ...):
__________________
"Vi leser for å vite at vi ikke er alene." C.S. Lewis |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Fluctuat nec mergitur
Medlem siden: Jan 2009
Hvor: Paris
Innlegg: 943
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Hjemmelaget aioli/majonesJeg foretrekker å bruke rapsolje, olivenoljen setter for karakteristisk smak syns jeg. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|