|
Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
![]() |
#1 |
kissable
Medlem siden: Feb 2010
Innlegg: 3.694
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ferske kalkunbryst i boks. Hva nå?Jeg endte opp med to stk digre (1300 grams) kalkunbryst fra Stange gård til nyttårsmiddagen. Ferske, ikke fryst eller marinert. Med skinn. Hvordan skal de tilberedes? Marinade? Pensling? Langtidssteking? Hvordan blir kjøttet saftig og skinnet crispy?
__________________
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Truth is in the x-files
|
![]() Sv: Ferske kalkunbryst i boks. Hva nå?Hvis de er på boks er de ikke ferske ... :knis:
__________________
Storebror -06, Lillesøster & Lillebror -09 - Serenity now. Insanity later. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
kissable
Medlem siden: Feb 2010
Innlegg: 3.694
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Ferske kalkunbryst i boks. Hva nå?
__________________
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ferdig!
Medlem siden: Oct 2006
Innlegg: 11.882
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Ferske kalkunbryst i boks. Hva nå?SÅnne frosne har jeg gnidd inn med hvitløk. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
kissable
Medlem siden: Feb 2010
Innlegg: 3.694
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Ferske kalkunbryst i boks. Hva nå?Smør under skinnet, ja. :noterer:
__________________
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Fullverdig medlem
Medlem siden: Nov 2011
Innlegg: 37
![]() |
![]() Sv: Ferske kalkunbryst i boks. Hva nå?Jeg gnir de inn med smør som er blandet med paprikapulver,salt og pepper,steker de i stekepose sammen med aprikos og svisker,det blir saftig og godt |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
kissable
Medlem siden: Feb 2010
Innlegg: 3.694
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Ferske kalkunbryst i boks. Hva nå?
Men da får man jo ikke noe stekeskorpe? Jeg kan selvfølgelig ta av skinnet, men det er jo litt synd det også, synes jeg.
__________________
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Frafallen
Medlem siden: Mar 2008
Innlegg: 5.288
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Ferske kalkunbryst i boks. Hva nå?Ikke rødvinssaus. Fløteappelsinportvinssaus - 1/3 fløte, 1/3 ferskpresset appelsinjuice (f eks Meierienes) og 1/3 kraft, fløtesaus fra pose og en god dash portvin, sherry eller konjakk. Krydres etter smak, med salt, pepper, soyasaus (forsiktig), geitost, ripsgele eller hva du liker.
__________________
You can't trust girls. When I get a girlfriend I am not going to tell her where I live or work. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|