Sv: Kitchen Aid - skal, skal ikke?
Opprinnelig lagt inn av Vianne Rocher, her.
Jeg liker min veldig godt jeg, men den er ikke noe suverent argument for bakelyst . Den takler jo maks en kg. hvetemel. For meg er det helt perfekt, jeg baker uansett ikke store deiger. Men den har helt klart sine begrensninger: den kliner en del med deigen(deigen kommer nesten over kanten om man faktisk har en kg. oppi), det lokket som er med er håpløst og en del andre ting jeg irriterer meg over.
Jeg er aller mest fornøyd med å bruke den til kakebaking/visping.
Jeg har tilleggspakke, den egner seg ikke for å stappe grønnsaker til pinnekjøttstappe. Til det er stavmikser det beste.
Jeg byttet faktisk ut min K3000 med KA jeg også, men da begynte min Braun å bli ganske sliten. KA har bedre eltekrok en denne maskinen, altså. Også er den jo mye finere og det igjen gjør at man kan ha den ståede fram noe som igjen gjør at den blir brukt enda litt mer.
Jeg laget forresten masse smoothies med frossen frukt i blenderen som var med Braunmaskinen, og fremdeles foretrekker jeg den om jeg skal hakke nøtter eller sjokolade, selv om jeg har blender fra KA. Den er så liten og hendig og maler nøttene perfekt.
Men jeg hadde aldri kjøpt råsa KA nei. Det er litt for happymøffinsblogg for min del . Og jeg bare vet at jeg hadde blitt lei den sukkerklumpen på benken rimelig fort. Men smaken er som baken.
Jeg baker ikke veldig store deiger jeg heller, og aldri brød - til det har jeg da brødbakemaskin, om så. Men det er i kategorien aldri allikevel, det har vel skjedd tre ganger de siste 10 årene eller noe.
Hva anbefaler du tilleggspakken til da? Eller er den såpass "unødvendig" at jeg heller bør investere i en iskrembolle?
Høyst usikker på den rosa, men jeg tror fortsatt den er finest på kjøkkenet mitt. Evt. må det bli krem tror jeg.
__________________
Dåtten ♥ 2006, Fjåtten ♥ 2008 & Lyn fra klar himmel ♥ 2018
Some people just need a high-five. In the face. With a chair.
Sist redigert av Bomull : 17-07-14 kl 13:18.
|