Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold

Holdbarhet på mat

Mat og kosthold Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.

 
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 18-09-08, 10:51   #1
Hasselnøtt
Sliter med tastaturet
 
Hasselnøtt sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 5.207
Hasselnøtt er et navn som alle kjenner tilHasselnøtt er et navn som alle kjenner tilHasselnøtt er et navn som alle kjenner tilHasselnøtt er et navn som alle kjenner tilHasselnøtt er et navn som alle kjenner tilHasselnøtt er et navn som alle kjenner tilHasselnøtt er et navn som alle kjenner tilHasselnøtt er et navn som alle kjenner tilHasselnøtt er et navn som alle kjenner tilHasselnøtt er et navn som alle kjenner tilHasselnøtt er et navn som alle kjenner til
Standard

Holdbarhet på mat

Som et ledd i "bli flinkere på kjøkkenet"-prosjetet mitt, spyr jeg ut spørsmål i hytt og pine. Bær over med meg. Jeg prøver å utvide husmorkapasiteten.

En av tingene jeg sliter med, er å bruke rester. Har jeg åpnet et glass med tomatpuré, er sjansene usedvanlig store for at restene blir kastet etter noen dager. Det samme gjelder pesto. Eller middagsrester, for den saks skyld. Jeg har angst for alt som er gammelt og dårlig. Jeg ser at jeg har mye å hente der, for å utnytte maten bedre og kaste mindre.

Så til spørsmålet; hvor lenge har du middagsrester stående før det er søplekassemat? Eller tomatpuré eller pesto, som var det jeg kom på i farta.

Hasselnøtt er ikke aktiv   Svar med sitat
 


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 02:55.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no