Sv: Skikkelige blundere og andre artige mathistorier
Å la en gryte stå og småputre gjør ikke kjøttet surt/bedervet.
Normalt er dette en flott måte å få enda medre og mer konsenstrert smak, dere må for all del ikke la disse historiene få dere fra å lage i stand mat i god tid (tidligere samme dag, alstå, ikke uka før) og la den stå og småkoke eller varme den opp igjen.
Her har nok heller forberedelsene i forbindelse med kjøp av kjøtt eller tining/oppbevaring startet altfor tidlig. Jeg synes det er merkelig at noen fortsetter å lage mat av bedervet kjøttdeig etter å ha åpnet pakken, for bedervet kjøtt lukter ikke bare huggorm, det lukter lik. Hele menneskets biologi er innstilt på å reagere på denen typen lukt og smak, det er livsnødvendig!
Jeg ville fremdeles hverken servert gjestene mine dårlig (som i helseskadelig) eller dårlig (som i kjip) mat i en bursdag eller noen annen dag for den del. :snobb: 
__________________
“Time and trouble will tame an advanced young woman, but an advanced old woman is uncontrollable by any earthly force.”
― Dorothy L. Sayers
|