Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold

Plassering i stekeovnen

Mat og kosthold Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.

 
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 02-12-06, 14:21   #1
Divine
Textrovert
 
Divine sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 23.057
Blogginnlegg: 251
Divine har et rykte de fleste bare kan drømme omDivine har et rykte de fleste bare kan drømme omDivine har et rykte de fleste bare kan drømme omDivine har et rykte de fleste bare kan drømme omDivine har et rykte de fleste bare kan drømme omDivine har et rykte de fleste bare kan drømme omDivine har et rykte de fleste bare kan drømme omDivine har et rykte de fleste bare kan drømme omDivine har et rykte de fleste bare kan drømme omDivine har et rykte de fleste bare kan drømme omDivine har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Plassering i stekeovnen

Hva er de generelle "reglene" for hvor ulike typer mat skal stå i stekeovnen? Når dette ikke står spesifisert i oppskriftene, blir jeg alltid usikker.

Jeg har for øvrig en ovn som er grusomt treg. Tinetoffss jokoladefondant som visstnok skal stå maks. ti min. i ovnen, var flytende kakedeig etter 20 min. Jeg føler dessuten at alle kakene jeg lager, blir litt rå i midten. Hva kan jeg gjøre for å unngå det? La de stå lengre på samme temperatur? Øke temperaturen? Flytte kaken til lenger opp/ned i ovnen?

Og til slutt: Ser banankaker ut som om de er rå i midten også etter at de ferdig stekt?


__________________
En stor og en liten (94 og 02)

Ikke la det aller beste bli det godes fiende
Divine er ikke aktiv   Svar med sitat
 


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 04:55.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no