Tradisjonelt koldtbord ... Kjedelig?
Vi planlegger dåp i starten av juni, og jeg har tenkt å lage maten selv. Vi blir 15 voksne og fem barn som spiser annet enn pupp .
Forrige gang lagde jeg tapas, bakte kakene, blomsteroppsater og alt selv. Kontrollfriik som jeg er, vil jeg gjøre det meste selv denne gangen også, men for å minke arbeidsmengden tenkte jeg lage et mer tradisjonelt koldtbord.
Vurderte middag, men for at det skal være noe "for alle", ønsker jeg å lage koldtbord.
Men... er koldtbord "kjedelig"?
Tenker på retter som - karbonader med løk
- kyllingvinger/lår
- roastbeef
- røkt kalkunbryst (pålegg)
- kabaret
- reker og majones
- røkelaks og eggrøre
- pai
- eggesalat
- pastasalat
- grønn salat
- potetsalat
- ostefat
- brød og kjeks
Noen med forslag til lettlagede retter som er gode på et koldtbord? Helst noe som man kan lage på forhånd og varme i ovn, eller spise kaldt.
__________________
2007 og 2009Alle ting går. Om ikke annet, så går det til helvete....
|