Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold

Eplegelé

Mat og kosthold Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.

 
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 17-08-09, 20:33   #1
rajraj
*_*
 
rajraj sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2007
Hvor: Kjellerlemmen
Innlegg: 5.659
Blogginnlegg: 115
rajraj er kulere enn de flesterajraj er kulere enn de flesterajraj er kulere enn de flesterajraj er kulere enn de flesterajraj er kulere enn de flesterajraj er kulere enn de flesterajraj er kulere enn de flesterajraj er kulere enn de flesterajraj er kulere enn de flesterajraj er kulere enn de flesterajraj er kulere enn de fleste
Standard

Eplegelé

I går kveld skrattet og skvaldret jeg om hvor lett det var å lage eplegelé. I dag er jeg ikke like eplekjekk - den har jo nesten ikke stivnet. Kan/bør jeg koke den opp på nytt, eller vil den stivne etter hvert?

Dette er hva jeg gjorde:

Eplebiter kokte i litt vann
Epleglye rant av seg i en egnet og spesialinnkjøpt tøysil
Den silte saften ble kokt opp på nytt, tilsatt sukker og fikk koke lenge (det dobbelte av anbefalt tid, som var 15 minutter)
Jeg tok gelétesten (øste litt saft i en kald skål og lagde et spor med en skje) og den var ok
Øste en noe avkjølt saft i varme glass

Alle mål og greier er etter oppskriften.

__________________
2007 2010

rajraj er ikke aktiv   Svar med sitat
 


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 10:40.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no