Bake brød selv?
En liten samtale ved frokost bordet gjør at jeg nå tenker litt på å begynne å bake igjen.
Det går litt mer enn 1 brød for dagen her og litt kjapp hoderegning viser at det blir ca 175 kr i uka.
For oss er det ganske mye penger.
Men er det noe å spare på å bake selv?
Jeg er forholdsvis flink ( er det lov å si det om seg selv?) til å lage mat, selv om gjærbakst er ikke min sterke side. Men jeg vil tro at jeg lærer med tiden. Jeg bakte brød før, i steinaldere ca med ok resultat.
Å kjøpe billigkneip til 4,90 er ikke et alternativ.
Er det penger å spare?
Og har noen gode brødbake tips og gode oppskrifer?
Blir evt å prøve å få til 2 bakedager i mnd og da må jeg bake ca 15 brød
__________________
F-I-R-E
Bokhyllen er den stige, hvorved du bliver din overmanns lige - Henrik Wergeland
|