Tapas for dummies
Vel,jeg er ikke akkurat så urban når det kommer til mat. Fredag er tacodag og lørdag som regel pizza...Men i morgen kommer mine foreldre,min bestemor,svigers og svogeren på middag.Jeg skal lage tapas. Foreløpig har jeg skrevet opp og forsåvidt handlet inn følgende:
- Tapaskjøttboller med salsa
- Kyllingvinger
- Fylt champinjong
- Isets focaccia (kan den toppes med noe annet enn salt?)
- Aioli,Tzatziki
- Lefse/tortilla med smøreost,røkelaks og ruccola
- Parmaskinke
- Fetaost
- Dadler med bacon (hvordan lager jeg dette?)
- 3-4 oster og litt kjeks
Lager man en salat til?Eller holder dette?Har kjøpt noe fersk pasta fylt med ricotta og spinat, og vurderer å lage en pastasalat. Noe mer som jeg kan lage,eller holder dette? Leser om en ost som mange nevner som typisk tapas ost,men den har jeg ikke funnet.Manchego(?).
Til dessert har jeg lest en oppskrift som Spoon(tror jeg) har lagt inn.Noe skogsbær med en var saus med mascarpone,vaniljestang,hvit sjokolade og fløte i.
Drikke så har jeg svensk cider og skal kjøpe en rødvin noen her anbefalte,Borgogno Barbera d'Alba 26(?).
__________________
T august 04, T februar 08 og T august 10.
|