Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold

Haster - marsipankake

Mat og kosthold Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.

 
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 13-11-10, 19:05   #1
Alias
Med nebb og klør
 
Alias sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2010
Hvor: Ødemarka
Innlegg: 551
Alias er litt kulAlias er litt kul
Standard

Haster - marsipankake

Da skal vi feire farsdag i huset for aller første gang, og jeg har tenkt å overraske småbarnspappaen med marsipankake. Den skal jeg lage selv, for aller første gang.. Så jeg trenger hjelp fra dere flinke kjøkkenfolk, sånn type 1-2-3-hjelp.

Jeg har handlet inn tre-lags kakebunn (baker ikke selv nei, tid er luksus her hos oss), 2 pk vaniljekrem i pulverform, 1 pk kremfløte, bringebærsyltetøy, marsipanpølse og litt pynt. Tanken er å dynke bunnene i solo, for å få litt frisk smak. Ellers liker vi ikke så godt kremkaker, og tror jeg vil ha et lag med krem/bringebærsyltetøy og et lag med vaniljekrem. Så; hvordan går jeg fram? Hvor bør jeg begynne? Bør jeg dynke lenge før den lappes sammen, og hvor mye skal jeg bruke? Hva er lurt å tenke på når jeg skal forsøke å lage et marsipanlokk av pølsa? Bør bunnen stå kaldt eller i romtemperatur før jeg starter? Jepp. Jeg trenger hjelp. Og oppmuntring, type mye..

Alias er ikke aktiv   Svar med sitat
 


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 13:51.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no