Haster - marsipankake
Da skal vi feire farsdag i huset for aller første gang, og jeg har tenkt å overraske småbarnspappaen med marsipankake. Den skal jeg lage selv, for aller første gang.. Så jeg trenger hjelp fra dere flinke kjøkkenfolk, sånn type 1-2-3-hjelp.
Jeg har handlet inn tre-lags kakebunn (baker ikke selv nei, tid er luksus her hos oss), 2 pk vaniljekrem i pulverform, 1 pk kremfløte, bringebærsyltetøy, marsipanpølse og litt pynt. Tanken er å dynke bunnene i solo, for å få litt frisk smak. Ellers liker vi ikke så godt kremkaker, og tror jeg vil ha et lag med krem/bringebærsyltetøy og et lag med vaniljekrem. Så; hvordan går jeg fram? Hvor bør jeg begynne? Bør jeg dynke lenge før den lappes sammen, og hvor mye skal jeg bruke? Hva er lurt å tenke på når jeg skal forsøke å lage et marsipanlokk av pølsa? Bør bunnen stå kaldt eller i romtemperatur før jeg starter? Jepp. Jeg trenger hjelp. Og oppmuntring, type mye.. 
|