Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold

Elgstek

Mat og kosthold Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.

 
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 05-11-11, 20:11   #1
Carrera
Må man ha en tittel?
 
Carrera sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2006
Hvor: Trondheim
Innlegg: 9.539
Carrera har mye å være stolt avCarrera har mye å være stolt avCarrera har mye å være stolt avCarrera har mye å være stolt avCarrera har mye å være stolt avCarrera har mye å være stolt avCarrera har mye å være stolt avCarrera har mye å være stolt avCarrera har mye å være stolt avCarrera har mye å være stolt avCarrera har mye å være stolt av
Standard

Elgstek

Jeg skal for første gang prøve meg på å lage elgstek til middag, og har så langt fått noen tips av mamma, samt søkt litt her inne og på nett forøvrig. Nå trenger jeg å oppsummere litt, og evt fange opp ting jeg ikke har fått med meg...

Jeg krydrer steken og legger den i stekeposen, med steketermometer i.
Ovnen på ca 150 grader.
Ta steken ut av ovnen når kjernetemperaturen når ca 70 grader.
La steken hvile en stund før servering.

Ser noen anbefaler å surre steken på panne før den legges i ovnen. Er dette et must?
Ved 150 grader, hvor lang tid må jeg da beregne? Er ikke noen stor stek.

Tja, noe jeg har glemt da tro?

__________________
All of these lines across my face
Tell you the story of who I am
So many stories of where I've been
And how I got to where I am
Carrera er ikke aktiv   Svar med sitat
 


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 10:30.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no