Kjøttboller til 20-25 personer?
Jeg skal lage middag til ca 20-25 personer (10 barn, resten voksne) om to uker. Lillesøster har delvis valgt menyen, kjøttboller. Jeg tenkte lage svenske kjøttboller med krydder, som vi pleier å ha til jul.
Kan jeg steke de helgen før, fryse ner og bare varme i ovnen før middagen? Eller smaker kjøttboller bedre nystekte (som i: steke dem dagen før og ikke fryse ned, men varme opp i ovnen etter en natt i kjøleskapet)? 
Hvor mye kjøttboller trenger jeg? Oppskriften er på 1 kg kjøttdeig og 1 kg medisterdeig, hvis jeg husker riktig og den gir et stekebrett fullt av kjøttboller. Dobbel dose? Trippel? Hvor mange spiser man per person, sånn ca? 
Tenkte ha aioli, sallat, hjembakt brød, oliven og evt pastasalat eller til og med spagetti i tillegg. Eller fløtegratinerte poteter? Vet ikke helt. Forslag?
|