Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold

Kjøttboller til 20-25 personer?

Mat og kosthold Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.

 
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 10-11-11, 22:14   #1
Sundae
Bør lage seg en tittel selv
 
Sundae sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2007
Innlegg: 1.417
Sundae er virkelig godt liktSundae er virkelig godt liktSundae er virkelig godt liktSundae er virkelig godt liktSundae er virkelig godt liktSundae er virkelig godt liktSundae er virkelig godt liktSundae er virkelig godt likt
Standard

Kjøttboller til 20-25 personer?

Jeg skal lage middag til ca 20-25 personer (10 barn, resten voksne) om to uker. Lillesøster har delvis valgt menyen, kjøttboller. Jeg tenkte lage svenske kjøttboller med krydder, som vi pleier å ha til jul.

Kan jeg steke de helgen før, fryse ner og bare varme i ovnen før middagen? Eller smaker kjøttboller bedre nystekte (som i: steke dem dagen før og ikke fryse ned, men varme opp i ovnen etter en natt i kjøleskapet)?

Hvor mye kjøttboller trenger jeg? Oppskriften er på 1 kg kjøttdeig og 1 kg medisterdeig, hvis jeg husker riktig og den gir et stekebrett fullt av kjøttboller. Dobbel dose? Trippel? Hvor mange spiser man per person, sånn ca?


Tenkte ha aioli, sallat, hjembakt brød, oliven og evt pastasalat eller til og med spagetti i tillegg. Eller fløtegratinerte poteter? Vet ikke helt. Forslag?

Sundae er ikke aktiv   Svar med sitat
 


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 09:43.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no