Skihoppkake, hjelp!
Jeg er på dypt vann nå. Veldig dypt vann. Minstepropellen vil ha skihoppkake. Vel, som det neket jeg er har jeg lovt det. Min første tanke var å bestille av Salt. Men noen lider av dårlig hukommelse og har hatt litt mye å gjøre i det siste og glemte å bestille kake. Så da må jeg til pers. Jeg skal lage den i dag. Jeg bruker en langpanne med sjokoladekake til bunn. Kan jeg gjøre følgende:
Ta langpannekake og dele to. Bruke ene halvparten å lage selve bakken med. På bunnen smører jeg hvit smørkrem. Det må jeg vel også ha i selve bakken. Samt lage spor og bom. Hvordan lager jeg smørkrem? Hva bruker jeg mellom lagene i hoppbakken? Smørkrem eller vanlig sjokoladekrem? Er det i det hele tatt godt å bruke smørkrem på sjokoladekake? Burde jeg lage vanlig sjokoladekrem?
Jeg er totalt uten evner innen kjøkkenfaget. Kan dere gi meg en teskje forklaring på hvordan lager dette?
__________________
Propella
|