Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Hjem og utstyr

Brødbaking med Kenwood, hva er greia?

Hjem og utstyr Hus, hage, utstyr, design mm.

 
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 17-04-12, 09:30   #1
Heilo
Fjellpiper
 
Heilo sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2009
Innlegg: 6.225
Blogginnlegg: 312
Heilo har mye å være stolt avHeilo har mye å være stolt avHeilo har mye å være stolt avHeilo har mye å være stolt avHeilo har mye å være stolt avHeilo har mye å være stolt avHeilo har mye å være stolt avHeilo har mye å være stolt avHeilo har mye å være stolt avHeilo har mye å være stolt avHeilo har mye å være stolt av
Standard

Brødbaking med Kenwood, hva er greia?

Vandrefalken har kjøpt Kenwood-maskin fordi vår gode gamle Electrolux Assistent var mett av dager. Og jeg er litt over godeste Kenwood. men prøver å være konstruktiv. Til kakebaking funket den faktisk veldig bra, men til brødbaking, not so much.

På Assistenten hadde vi en slags slikkepott som ble festet til kanten av bakebollen ved brødbaking. Sammen med en stor eltekrok var det bare å fylle på med ingredienser så gjorde maskinen resten. På Kenwood er det en eltekrok, men den går jo bare rundt og rundt og får ikke med seg verken sidene eller bunnen av bollen. Funker ikke i det hele tatt. Jeg prøvde å bytte til K-kroken, og den fungerte litt bedre, men ikke helt bra den heller. Til slutt tok jeg rett og slett sleiva fatt og eltet deigen selv. Men altså, hva gjør jeg feil? Det skal da vel ikke være sånn?

Heilo er ikke aktiv   Svar med sitat
 


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 02:30.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no