Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold

Oppbevaring av (hjemmelaget) sylteagurk

Mat og kosthold Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.

 
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 14-09-12, 13:53   #1
Ma Dalton
Hupp!
 
Ma Dalton sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2007
Innlegg: 243
Ma Dalton er litt kul
Standard

Oppbevaring av (hjemmelaget) sylteagurk

Jeg har laget sylteagurk, og finner info mange steder om at de bør oppbevares mørkt og kjølig. Sist jeg laget det, bodde jeg i blokk med egen kjølebod (fantastisk!). Og nå bor vi i hus med kun ett kjøleskap og ingen kjeller eller andre stabilt litt kjølige, mørke steder.

I utgangspunktet hadde jeg ikke tenke å fylle kjøleskapet med masse glass som venter på å bli spist/gitt bort.
Sylteagurk man kjøper i butikken tåler jo det, men er laget i en noe mer beskyttet atmosfære. Mine glass er for all del kokt og sterilisert før de ble fylt.

Er det forsvarlig å oppbevare syltede saker i romtemperatur?

Ma Dalton er ikke aktiv   Svar med sitat
 


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 19:33.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no