Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold > Økologisk og diettmat

Marsipan laget av aprikoskjerner

Økologisk og diettmat Forum for diskusjoner om og deling av oppskrifter på diettmat og økologisk mat.

 
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 05-05-13, 19:38   #1
Erica
Hekta
 
Erica sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2006
Hvor: Indre Østlandet
Innlegg: 7.879
Erica er kulere enn de flesteErica er kulere enn de flesteErica er kulere enn de flesteErica er kulere enn de flesteErica er kulere enn de flesteErica er kulere enn de flesteErica er kulere enn de flesteErica er kulere enn de flesteErica er kulere enn de flesteErica er kulere enn de flesteErica er kulere enn de fleste
Standard

Marsipan laget av aprikoskjerner

Pappan min hadde bursdag en av dagene, og hadde invitert oss på kaker og kaffe. Minsten er allergisk mot ganske mye, så de syns det er litt utfordrende å bake til han, så de hadde bestilt en kake hos bakeren. Det de fikk var da en marsipankake hvor marsipanen var laget på aprikoskjerner istedet for mandler. Og bunnen var baket på glutenfritt mel. Kaka var kjempegod, og marsipanen smakte helt som vanlig marsipan.

Det er mulig "alle" vet om dette, men det var helt nytt for meg, og jeg har hatt allergibarn i 14 år nå.

__________________
95, 99, 04
Erica er ikke aktiv   Svar med sitat
 


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 07:21.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no