Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold

Tining av kake og pizzasnurrer

Mat og kosthold Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.

 
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 06-06-16, 21:21   #1
Njulaif
Endelig mamma
 
Njulaif sin avatar
 
Medlem siden: May 2012
Hvor: Oslo
Innlegg: 2.828
Njulaif er virkelig godt liktNjulaif er virkelig godt liktNjulaif er virkelig godt liktNjulaif er virkelig godt liktNjulaif er virkelig godt liktNjulaif er virkelig godt liktNjulaif er virkelig godt liktNjulaif er virkelig godt liktNjulaif er virkelig godt likt
Spørsmål

Tining av kake og pizzasnurrer

I helgen har jeg bakt en eplekake med vaniljekrem i langpanne, og "ørten" pizzasnurrer som vi skal ha med til en sommerfest i barnehagen i morgen. Jeg puttet alt sammen i fryseren så fort det var avkjølt slik at det skulle holde seg best mulig til i morgen.

Så nå er det store spørsmålet: Skal jeg ta det opp i kveld før jeg legger meg, eller skal jeg ta det opp i morgen tidlig? Og skal det stå i romtemperatur å tine eller i kjøleskapet? Hva gir best resultat?

Kaken er delt opp i serveringsstykker hvis det har noe å si.


Redigert for å si at det skal spises sånn ca. 15.30/16.00 i morgen.

__________________

Sist redigert av Njulaif : 06-06-16 kl 21:30.
Njulaif er ikke aktiv   Svar med sitat
 


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 05:41.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no