Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold

Surret svinebog - hva er best å gjøre?

Mat og kosthold Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.

 
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 31-12-21, 13:59   #1
Charlie
Licence to thrill
 
Charlie sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2011
Hvor: sentralt Østland
Innlegg: 10.956
Charlie har mye å være stolt avCharlie har mye å være stolt avCharlie har mye å være stolt avCharlie har mye å være stolt avCharlie har mye å være stolt avCharlie har mye å være stolt avCharlie har mye å være stolt avCharlie har mye å være stolt avCharlie har mye å være stolt avCharlie har mye å være stolt avCharlie har mye å være stolt av
Spørsmål

Surret svinebog - hva er best å gjøre?

Har fått en surret svinebog på 3,5 kg i Too Good to Go, best før 30.12.

Vi er ikke superglad i svinekjøtt eller har selskaper, så spørsmålet er hva som er lurt å gjøre ifht å få brukt den til hverdagsmiddager i tiden som kommer.

Antar den kan fryses og oppbevares en stund, om maten blir spist i jan/ feb.? Eller ikke?

Er det best å tilberede hele greia nå og dele opp ferdig tilberedt kjøtt i middager, eller å skjære opp og fryse rå? Å fryse den som den er, utsetter bare problemet, og så står jeg med en frossen 3,5 kg istedetfor en fersk

Den er i nett og pakket i plast fra Gilde nå, så jeg antar at jeg bør ha en plan når jeg bryter forpakningen.

Charlie er ikke aktiv   Svar med sitat
 


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 05:11.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no