|
Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet. |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
![]() |
#1 |
Kontrollfrik
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Sammen med Richard
Innlegg: 38.920
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Hvordan kan jeg tykne curd i etterkant?Jeg har laget en hel del rabarbracurd, men den ble helt rennende. Er det mulig å tykne den i etterkant? Jeg har laget den uten oppskrift/slumpet, og jeg mistenker for lite smør. Den smaker også litt eggedosis, og det styrker mistanken min. Er det mulig å koke den opp nå i ettertid, eller vil den koagulere? Vil det evt funke med maizenna, eller setter det bismak på hele greia? |
![]() |
![]() |
|
|