|
Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
|
![]() |
#1 |
Står på egne ben
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 10.963
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Laks (eller annen fisk) i folie?
Vi prøvde å lage sånn ørret en gang, men den måtte jo renses for innvoller før vi kunne steke den. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
re:designer
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 4.103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Laks (eller annen fisk) i folie?
Hi hi. Syns du det er ekkel?? Det gjør ikke meg noe å rense fisk, men skjære opp tunge...
__________________
Gutt 95 Jente 04 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Står på egne ben
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 10.963
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Laks (eller annen fisk) i folie?
Jeg elsker tunge da. Koker den, skreller og skjærer opp uten problemer. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Glamorøs
|
![]() Sv: Laks (eller annen fisk) i folie?Du kan ta sånne benfrie laksestykker, gni dem inn med pesto og legge revet parmesan på toppen. Da bør du steke dem i ildfast form slik at osten blir sprø. Stek på 200, du ser når de er gjennomstekt og har samme farge hele veien på siden.
__________________
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Står på egne ben
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 10.963
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Laks (eller annen fisk) i folie?Takk for masse tips. Kan noen si meg noe ca. antall minutter sånne porsjonsstykker av laks skal steke? Jeg klarer ikke å se når en fisk er ferdig jeg og evnt. at bena slipper. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Glamorøs
|
![]() Sv: Laks (eller annen fisk) i folie?Hm, det kommer litt an på tykkelsen, men rundt 20 minutter burde være greit. Med laks eller rød fisk ser du veldig greit om den er ferdig eller ikke, de blir blekrosa hele veien gjennom. DU kan bare ta dem ut av ovnen og pille litt med en gaffel hvis du ikke ser ordentlig.
__________________
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Står på egne ben
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 10.963
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Laks (eller annen fisk) i folie?Tusen takk for svar. Det er bare det at jeg måtte bare vite om det er ca. 10 minutter eller 20 minutter som gjelder. Da vet jeg liksom når sånn ca. jeg kan forvente at det skal være ferdig, sånn at jeg kanskje klarer å se det. |
![]() |
![]() |
![]() |
Trådverktøy | |
Visningsmåter | |
|
|