Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold > Madam Mims oppskriftsforum

Laks (eller annen fisk) i folie?

Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.

Svar
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 13-12-06, 16:37   #1
Elisabet
Står på egne ben
 
Elisabet sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 10.963
Elisabet har et rykte de fleste bare kan drømme omElisabet har et rykte de fleste bare kan drømme omElisabet har et rykte de fleste bare kan drømme omElisabet har et rykte de fleste bare kan drømme omElisabet har et rykte de fleste bare kan drømme omElisabet har et rykte de fleste bare kan drømme omElisabet har et rykte de fleste bare kan drømme omElisabet har et rykte de fleste bare kan drømme omElisabet har et rykte de fleste bare kan drømme omElisabet har et rykte de fleste bare kan drømme omElisabet har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Laks (eller annen fisk) i folie?

Opprinnelig lagt inn av cilen, her.

Vi lager mye ørret, som vi pakker hel inn i folie. Jeg bruker ikke dill, siden jeg ikke liker det, men har MASSE sitronpepper inni fisken! Den blir kjempegodt. Vi kjøper som regel en stor frossen ørret fra frysedisken på Rema. Steker den ca 1time midt i ovnen på 200grader. Så har vi poteter, gulrøtter, rømme og sitronpepper til.

Vi prøvde å lage sånn ørret en gang, men den måtte jo renses for innvoller før vi kunne steke den.

Elisabet er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 13-12-06, 18:26   #2
cilen
re:designer
 
cilen sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 4.103
cilen er kulere enn de flestecilen er kulere enn de flestecilen er kulere enn de flestecilen er kulere enn de flestecilen er kulere enn de flestecilen er kulere enn de flestecilen er kulere enn de flestecilen er kulere enn de flestecilen er kulere enn de flestecilen er kulere enn de flestecilen er kulere enn de fleste
Standard

Sv: Laks (eller annen fisk) i folie?

Opprinnelig lagt inn av Elisabet, her.

Vi prøvde å lage sånn ørret en gang, men den måtte jo renses for innvoller før vi kunne steke den.

Hi hi. Syns du det er ekkel?? Det gjør ikke meg noe å rense fisk, men skjære opp tunge...

__________________
Gutt 95 Jente 04
cilen er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 13-12-06, 18:59   #3
Elisabet
Står på egne ben
 
Elisabet sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 10.963
Elisabet har et rykte de fleste bare kan drømme omElisabet har et rykte de fleste bare kan drømme omElisabet har et rykte de fleste bare kan drømme omElisabet har et rykte de fleste bare kan drømme omElisabet har et rykte de fleste bare kan drømme omElisabet har et rykte de fleste bare kan drømme omElisabet har et rykte de fleste bare kan drømme omElisabet har et rykte de fleste bare kan drømme omElisabet har et rykte de fleste bare kan drømme omElisabet har et rykte de fleste bare kan drømme omElisabet har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Laks (eller annen fisk) i folie?

Opprinnelig lagt inn av cilen, her.

Hi hi. Syns du det er ekkel?? Det gjør ikke meg noe å rense fisk, men skjære opp tunge...

Jeg elsker tunge da. Koker den, skreller og skjærer opp uten problemer.

Elisabet er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 13-12-06, 20:36   #4
Tallulah
Glamorøs
 
Tallulah sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 60.214
Blogginnlegg: 640
Tallulah har et rykte de fleste bare kan drømme omTallulah har et rykte de fleste bare kan drømme omTallulah har et rykte de fleste bare kan drømme omTallulah har et rykte de fleste bare kan drømme omTallulah har et rykte de fleste bare kan drømme omTallulah har et rykte de fleste bare kan drømme omTallulah har et rykte de fleste bare kan drømme omTallulah har et rykte de fleste bare kan drømme omTallulah har et rykte de fleste bare kan drømme omTallulah har et rykte de fleste bare kan drømme omTallulah har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Laks (eller annen fisk) i folie?

Du kan ta sånne benfrie laksestykker, gni dem inn med pesto og legge revet parmesan på toppen. Da bør du steke dem i ildfast form slik at osten blir sprø. Stek på 200, du ser når de er gjennomstekt og har samme farge hele veien på siden.

__________________

Tallulah er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 13-12-06, 21:23   #5
Elisabet
Står på egne ben
 
Elisabet sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 10.963
Elisabet har et rykte de fleste bare kan drømme omElisabet har et rykte de fleste bare kan drømme omElisabet har et rykte de fleste bare kan drømme omElisabet har et rykte de fleste bare kan drømme omElisabet har et rykte de fleste bare kan drømme omElisabet har et rykte de fleste bare kan drømme omElisabet har et rykte de fleste bare kan drømme omElisabet har et rykte de fleste bare kan drømme omElisabet har et rykte de fleste bare kan drømme omElisabet har et rykte de fleste bare kan drømme omElisabet har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Laks (eller annen fisk) i folie?

Takk for masse tips. Kan noen si meg noe ca. antall minutter sånne porsjonsstykker av laks skal steke? Jeg klarer ikke å se når en fisk er ferdig jeg og evnt. at bena slipper.

Elisabet er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 13-12-06, 21:44   #6
Tallulah
Glamorøs
 
Tallulah sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 60.214
Blogginnlegg: 640
Tallulah har et rykte de fleste bare kan drømme omTallulah har et rykte de fleste bare kan drømme omTallulah har et rykte de fleste bare kan drømme omTallulah har et rykte de fleste bare kan drømme omTallulah har et rykte de fleste bare kan drømme omTallulah har et rykte de fleste bare kan drømme omTallulah har et rykte de fleste bare kan drømme omTallulah har et rykte de fleste bare kan drømme omTallulah har et rykte de fleste bare kan drømme omTallulah har et rykte de fleste bare kan drømme omTallulah har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Laks (eller annen fisk) i folie?

Hm, det kommer litt an på tykkelsen, men rundt 20 minutter burde være greit. Med laks eller rød fisk ser du veldig greit om den er ferdig eller ikke, de blir blekrosa hele veien gjennom. DU kan bare ta dem ut av ovnen og pille litt med en gaffel hvis du ikke ser ordentlig.

__________________

Tallulah er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 13-12-06, 22:25   #7
Elisabet
Står på egne ben
 
Elisabet sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 10.963
Elisabet har et rykte de fleste bare kan drømme omElisabet har et rykte de fleste bare kan drømme omElisabet har et rykte de fleste bare kan drømme omElisabet har et rykte de fleste bare kan drømme omElisabet har et rykte de fleste bare kan drømme omElisabet har et rykte de fleste bare kan drømme omElisabet har et rykte de fleste bare kan drømme omElisabet har et rykte de fleste bare kan drømme omElisabet har et rykte de fleste bare kan drømme omElisabet har et rykte de fleste bare kan drømme omElisabet har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Laks (eller annen fisk) i folie?

Tusen takk for svar. Det er bare det at jeg måtte bare vite om det er ca. 10 minutter eller 20 minutter som gjelder. Da vet jeg liksom når sånn ca. jeg kan forvente at det skal være ferdig, sånn at jeg kanskje klarer å se det.

Elisabet er ikke aktiv   Svar med sitat
Svar

Trådverktøy
Visningsmåter

Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 18:55.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no