Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold > Madam Mims oppskriftsforum

Mims middagspai

Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.

Svar
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 09-02-07, 20:22   #1
Mandarin
godt brukt
 
Mandarin sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2006
Hvor: Der
Innlegg: 8.130
Blogginnlegg: 259
Mandarin er kulere enn de flesteMandarin er kulere enn de flesteMandarin er kulere enn de flesteMandarin er kulere enn de flesteMandarin er kulere enn de flesteMandarin er kulere enn de flesteMandarin er kulere enn de flesteMandarin er kulere enn de flesteMandarin er kulere enn de flesteMandarin er kulere enn de flesteMandarin er kulere enn de fleste
Standard

Sv: Mims middagspai

Opprinnelig lagt inn av Elisabet, her.

Nå har vi også testet ut middagspaien i dag. Ungene syntes ville ikke ha noe, men vet ikke om det kom av formen eller at de faktisk ikke likte den. Vi voksne synes i alle fall den smakte veldig godt. Men hva gjør jeg galt når jeg synes bunnet på paiskallet ble litt for rå? Jeg stekte den først i 15 minutter og penslet med eggehvite før jeg la på fyllet. Trykket jeg det ikke tynt nok kanskje? Hvor stor paiform bruker dere, og smører dere med noe fett i forma før dere har i paideigen?

Jeg tok eggehviten på før jeg stekte 15 minutter. Kan det ha noe å si?

Mandarin er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 09-02-07, 20:35   #2
Majsa
Quiet, please
 
Majsa sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Oslo
Innlegg: 3.636
Blogginnlegg: 8
Majsa har mye å være stolt avMajsa har mye å være stolt avMajsa har mye å være stolt avMajsa har mye å være stolt avMajsa har mye å være stolt avMajsa har mye å være stolt avMajsa har mye å være stolt avMajsa har mye å være stolt avMajsa har mye å være stolt avMajsa har mye å være stolt avMajsa har mye å være stolt av
Standard

Sv: Mims middagspai

Opprinnelig lagt inn av Mandarin, her.

Jeg tok eggehviten på før jeg stekte 15 minutter. Kan det ha noe å si?

Jeg også, og bunnen ble perfekt.

__________________
Majsa (1976), Mann (1969), Aurora(nov 2004) og Hannah(mai 2007)
Majsa er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 09-02-07, 22:48   #3
Pope
Fraværende...til tider.
 
Pope sin avatar
 
Medlem siden: Dec 2006
Innlegg: 1.350
Pope imponerer mange og er sikkert smartPope imponerer mange og er sikkert smartPope imponerer mange og er sikkert smartPope imponerer mange og er sikkert smartPope imponerer mange og er sikkert smartPope imponerer mange og er sikkert smart
Standard

Sv: Mims middagspai

Jeg penslet den før jeg stekte den i 15 min. Men det så ut som den var litt rå, men jeg tror egentlig at den ikke var det. Tenkte mer at det var kesam'en som var årsaken til det....



__________________
Filosofen 2002 - Bilmekanikeren 2005 - Ingeniøren 2006
Pope er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 09-02-07, 23:04   #4
Harriet Vane
Epikur
 
Harriet Vane sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 26.796
Blogginnlegg: 440
Harriet Vane har et rykte de fleste bare kan drømme omHarriet Vane har et rykte de fleste bare kan drømme omHarriet Vane har et rykte de fleste bare kan drømme omHarriet Vane har et rykte de fleste bare kan drømme omHarriet Vane har et rykte de fleste bare kan drømme omHarriet Vane har et rykte de fleste bare kan drømme omHarriet Vane har et rykte de fleste bare kan drømme omHarriet Vane har et rykte de fleste bare kan drømme omHarriet Vane har et rykte de fleste bare kan drømme omHarriet Vane har et rykte de fleste bare kan drømme omHarriet Vane har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Mims middagspai

Du kan sikkert blindsteke den litt lenger? Ikke noen grunn til å smøre formen og eggehviten pensles på før steking.

__________________
“Time and trouble will tame an advanced young woman, but an advanced old woman is uncontrollable by any earthly force.”
― Dorothy L. Sayers
Harriet Vane er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 09-02-07, 23:39   #5
Elisabet
Står på egne ben
 
Elisabet sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 10.963
Elisabet har et rykte de fleste bare kan drømme omElisabet har et rykte de fleste bare kan drømme omElisabet har et rykte de fleste bare kan drømme omElisabet har et rykte de fleste bare kan drømme omElisabet har et rykte de fleste bare kan drømme omElisabet har et rykte de fleste bare kan drømme omElisabet har et rykte de fleste bare kan drømme omElisabet har et rykte de fleste bare kan drømme omElisabet har et rykte de fleste bare kan drømme omElisabet har et rykte de fleste bare kan drømme omElisabet har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Mims middagspai

Opprinnelig lagt inn av Madam Mim, her.

Du kan sikkert blindsteke den litt lenger? Ikke noen grunn til å smøre formen og eggehviten pensles på før steking.

Der kan du se hvor mye jeg kan. Tenkte eggehviten skulle pensles på etterpå for å holde den sprø jeg. Da skal jeg gi paideigen en sjanse til en annen gang. Den var jo like enkel å lage som når jeg kjøper sånn Maizena paideig pakke. Også klarte jeg å lage den, selv med slumping av smør og kesam.

Elisabet er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 10-02-07, 11:54   #6
Acsa
Audacious
 
Acsa sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: The immoral high ground
Innlegg: 8.242
Blogginnlegg: 237
Acsa har et rykte de fleste bare kan drømme omAcsa har et rykte de fleste bare kan drømme omAcsa har et rykte de fleste bare kan drømme omAcsa har et rykte de fleste bare kan drømme omAcsa har et rykte de fleste bare kan drømme omAcsa har et rykte de fleste bare kan drømme omAcsa har et rykte de fleste bare kan drømme omAcsa har et rykte de fleste bare kan drømme omAcsa har et rykte de fleste bare kan drømme omAcsa har et rykte de fleste bare kan drømme omAcsa har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Mims middagspai

Det er mulig å erstatte kesam (hvis man ikke får tak i det) med cottage cheese også, det gir også litt syrlig smak og en litt magrere paideig.

__________________
2001&2005
Acsa er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 10-02-07, 15:30   #7
Mandarin
godt brukt
 
Mandarin sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2006
Hvor: Der
Innlegg: 8.130
Blogginnlegg: 259
Mandarin er kulere enn de flesteMandarin er kulere enn de flesteMandarin er kulere enn de flesteMandarin er kulere enn de flesteMandarin er kulere enn de flesteMandarin er kulere enn de flesteMandarin er kulere enn de flesteMandarin er kulere enn de flesteMandarin er kulere enn de flesteMandarin er kulere enn de flesteMandarin er kulere enn de fleste
Standard

Sv: Mims middagspai

Opprinnelig lagt inn av Acsa, her.

Det er mulig å erstatte kesam (hvis man ikke får tak i det) med cottage cheese også, det gir også litt syrlig smak og en litt magrere paideig.

Smart!

Mandarin er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 10-02-07, 17:13   #8
Majsa
Quiet, please
 
Majsa sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Oslo
Innlegg: 3.636
Blogginnlegg: 8
Majsa har mye å være stolt avMajsa har mye å være stolt avMajsa har mye å være stolt avMajsa har mye å være stolt avMajsa har mye å være stolt avMajsa har mye å være stolt avMajsa har mye å være stolt avMajsa har mye å være stolt avMajsa har mye å være stolt avMajsa har mye å være stolt avMajsa har mye å være stolt av
Standard

Sv: Mims middagspai

Opprinnelig lagt inn av Acsa, her.

Det er mulig å erstatte kesam (hvis man ikke får tak i det) med cottage cheese også, det gir også litt syrlig smak og en litt magrere paideig.

Det gjorde jeg, og det ble snadder.

__________________
Majsa (1976), Mann (1969), Aurora(nov 2004) og Hannah(mai 2007)
Majsa er ikke aktiv   Svar med sitat
Svar

Trådverktøy
Visningsmåter

Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 14:53.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no